Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: testiranje novorojenčkov 28.3.2006 14:25:42
|
|
|
|
irena111
|
POZDRAVLJENA Mi smo tudi dobili pismo iz bolnice za ponovno testiranje in sem bila cisto iz sebe ko sem prebrala o tej bolezni. Naj te pomirim, da je moznost da ima res to bolezen zelo zelo majhna, tako mi je povedala sestra v bolnici. Veckrat so testi netocni, ima kaksne hormone od mamice....Ce pa slucajno ima to bolezen se da vse pozdravit z dodajanjem oz odvzemanjem hormonov in se otrok normalno razvija. upam da sem vsaj malo pomagala lp irena
|
RE: testiranje novorojenčkov 28.3.2006 15:21:05
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Vrednosti naj bi bile med 10 in 20?! Ne vem no... Midva z Nikom sva bila 16 dni v porodnišnici, pa so mu v tem času še drugič vzeli kri, ker naj bi imel prvič vrednost 8. To sem izvedela šele na dan odhoda domov, ko mi je prišla sestra povedat (je posebej klicala v Ljubljano), da je vse vredu in da je drugič izmerjena vrednost 2. No, Nik bo jutri star 1 mesec in pol in je vse vredu... LP
|
|
|
|
RE: testiranje novorojenčkov 29.3.2006 10:43:42
|
|
|
|
bambi
|
Ja, tudi nas so klicali nazaj in jaz sem že bila čisto iz sebe, ko sem prebrala kaj fenilketonurija pomeni, ampak so me potolažili, da gre skoraj vedno za lažen alarm in da je po 2. odvzemu vse vredu.... prepričana sem, da bo vse vredu, ker jih poznam veliko, ki so moral nazaj na odvzem krvi, pa je potem bilo Ok. Jaz sem celo vsak dan klicala, če so že prišli izvidi....
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?