Nej -> Pomoč- sluzasto blato (28.3.2006 10:32:33)
|
Rabim nasvet glede blata. Naš 4 mesece star sonček ima vsake toliko časa sluzasto blato. Res sama sluz. Blato je normalne barve (gorčično rjave) in ne smrdi. Ampak me prav pošteno moti. Njegovo razpoloženje je normalno, razvija se vredu (lepo pase kravice, prekotali se iz hrbta na trebuh, ob podpori že sedi), vročine nima (aja ima pa včasih vročo glavico- nevem zakaj), včasih ima tudi malo polni nos. Tudi na teži pridobiva, mogoče celo preveč in raste v dolžino (rojen 2850g in 48 cm, pri treh mesecih 6550g in 61cm). V posvetovalnici je vedno pohvaljen. Zadnje čase pa se je začela ta sluz. Ima vetre ampak se ne napenja. Sicer bom počakala do posvetovalnice (v začetku aprila), da dobim nasvet pediatrinje. Ampak me vseeno zanima, če je katera imela podobno izkušnjo, ali gre mogoče za kakšno alergijo ( je polno dojen, niti čaja noče). Glede alergij sem brala ampak se večina pojavlja tudi kri v blatu, kar pri našem nisem zaznala. Morem tudi povedat da jaz jem skoraj vse ( ne pijem mleka in ne jem mlečnih izdelkov ker jih nimam rada- razen ČOKOLADA). Ali se bi mogoče morala kakšni hrani še posebaj izogibat, ampak do zdaj nismo imeli nobenih težav, pa nisem nič spremenila v svoji prehrani. V prvem mesecu starosti ga je mogoče malo napenjalo, ampak ne dosti, potem pa se je napenjanje umirilo. Vsak vaš nasvet ali podobna izkušnja mi bo prav prišla. Aja pa še glede spanja ponoči. Namesto da bi vedno dlje spal, se vedno več prebuja. Kdaj so vaši sončki prespali celo noč? Nam še to ni niti enkrat uspelo.
|
|
|
|