Gina -> RE: NAJBOLJ GROZEN KRAJ ZA DOPUST :) (28.3.2006 14:43:45)
|
Vse se ne boste strinjale z mano, ker sem že slišala pohvale na ta kamp, ampak meni je bilo čist zanič. Avtokamp v Ankaranu. Fuj, fej, prvič, zadnjič, nikoli več. Res je lepa borova senca pa tobogan za plačat, potem se pa konča. Parcele tako majhne, da gledaš k sosedu v krožnik, wc-ji stari, umazani, da še nikjer, ampak nikjer na svetu takih nisem videla, ne na Hrvaškem, ne v bližnji Evropi in to vedno umazani zvečer, tako da se je vlekla svinjarija povsod, se ti je gravžalo po tistem hodit. Vode tople zvečer nismo videli, ne glede na to, da sem šla tja 4x fejst težit zaradi tega, sicer pa je topla voda samo na žetone! Halo, na draaaage žetone, ki ugasnejo sredi, ko si našamponiran, potem pa ne moreš vreči še en žeton notri in biti v istem tušu, ampak moraš v tistega, iz katerega začne slučajno voda teči. PO možnosti pa sem vrgla notri žeton in tekla je, za drag denar....mrzla voda! Na wc se komot zakleniš, ampak odklenit se pa ne moreš vedno. Če preveč počepneš na "čučavcu", so vrata tako visoko odrezana, da se vse vidi ven, ne le tvoja rit. Za kemični wc imajo samo eno odlagališče, tako da moraš zelo daleč hodit praznit. Smeti ne odvažajo sproti, tako da vse smrdi. Ko sem bila tam z dvomesečnim dojenčkom, ki seveda še ne more sedeti in z dvema večjima otrokoma, me niso spustili v bazen z vozičkom, ne da bi se morala prej na trepalnice postavit, beri vsakič skregat. Invalidi gredo lahko notri, mamica z majhnim pa ne, lahko zunaj ostane. Mercator v Ankaranu je tako drag, da te glava boli, mnogo dražji kot katerikoli drug Mercator v Ljubljani, tako da moraš po fasngo v Koper. Za piko na i pa je morje tako umazano, obale pa nič ne pucajo, da sem se jaz v treh tednih šla točno enkrat namočit v tisto umazanijo, otroci pa 2x. Torej si vezan na bazen. Cene kampa so višje kot če greš kamorkoli drugam, ne nudijo ti pa nič. Aja, en povprečen ansambel igra zvečer na terasi, to je vse. Če stoji prikolica prazna, kar se je nam zgodilo, ker sta otroka zbolela, pa smo šli vmes domov za en teden, plačaš toliko, kot če bi bila dva človeka tam. Ma ne, ni za govorit. Ne gremo več tja za noben denar.
|
|
|
|