|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   TRAXX MARLIN 4
27.3.2006 22:44:18   
Teya

kakšna izkušnja s prve roke bi bila zelo zaželjena.....
ima kdo????

http://www.ariel.si/meni/prod_prog/traxx/marlin_4.htm

pozdravček....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: TRAXX MARLIN 4
28.3.2006 8:21:31   
bombonček
Jaz sem imela jaguar 4 se mi zdita zelo podobna le,da je ta marlin še boljši saj za moje pojme.Kar se tiče izkušen je pa mene motilo le njegova teža je zelo težek.Mi smo bili zelo zadovoljni z njim sploh se mi zdi,da je zelo udoben za vožnjo,uporabljali smo samo športni del že od rojstva naprej (rodila sem konec maja)tako da košare nismo kupili!Res je super!

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.3.2006 8:37:17   
rija
Velika pomanjkljivost med marlinom in jaguarjem je ta, da se pri marlinu ne da obrniti otroka tako, da te med vožnjo vidi. Drugače sta zelo podobna. Tista prednja kolesa ki gredo malo gor,pa tudi ne tako zelo, sem ga probala v Avstriji, ne odtehtajo obračanja sedeža. Zato sem se jaz v zadnjem trenutku odločila za jaguarja.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.3.2006 9:01:13   
bombonček
Jaz sem že malo pozabila,da smo se tudi mi zaradi tega odločili za jaguarja!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.3.2006 12:10:11   
Teya
hvala, punci!user posted image

a prav razumem, da ima marlin bolj gibljiva kolesa, kot jaguar? jaguar pa omogoča obračanje sedeža, česar marlin ne? in to je edina razlika med njima?

(odgovor članu bombonček)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.3.2006 12:33:49   
lili79
Mislim, da je razlika tudi ta, da se pri Marlinu ne da sedeža v čist vodoraven položaj. Mi smo se odločili za Jaguarja 3 in smo zelo zadovoljniuser posted image user posted image user posted image .
LP

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.3.2006 14:00:17   
Barči78
Mi imamo tud jaguar, ampak na tri kolesa. Zelo praktičen voziček, ker se prednje kolo obrne za 360° in ga z lahkoto na mestu obrneš. Pa še to, ko otroka voziš v športnem vozičku, je lahko obrnjen proti tebi ali pa gleda naprej. Samo naša, ko se je vozila, da je gledala naprej, ji je vedno svetil sonček v oči, pa še dolgčas ji je postalo. Tako, da se vozi obrnjena proti meni, senco ji lahko delam sama, ker nimamo marele, pa še celo pot se pogovarjava. Vidi pa isto vse, drugače se pa malo premakne.

Moram pa povedat, da nama je bil na začetku ta, za katerega sprašuješ ful všeč, samo ko sva pa sprobala kateri se lažje vozi, sva se premislila. Odločitev je pa tvoja.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu lili79)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.3.2006 14:27:05   
reni08
Živjo

Mi smo tudi kupili Jaguarja 4. Nismo ga še uporabili saj imam PDP na sredini aprila in upam da nam ne bo žal. Odločila pa sva se prav zaradi možnosti obračanja sedeža, pa čeprav je slednji voziček za 2-3 kg težji od merlina 4.
Mislim, da so ti vozički dobri, pa še velika kolesa imajo, kar je tudi zelo pomembno.

Jaz komaj čakam da bom z njim uživalauser posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?