|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   je kdo iz ms
27.3.2006 21:51:55   
mynyka
user posted image je katera od vas iz murske sobote???user posted image nimam nikaj prijateljic in rada bi nekoga spoznala...ko mož dela nimam s kim iti na sprehode...edino s otrokom....user posted image pa nam je dolgčas...PIŠITE KAJ

***moj mali leo in njegov ati sta smisel mojega življenja***
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: je kdo iz ms
27.3.2006 22:08:55   
rija
Ninika, pa zakaj se ne pridružiš enemu krdelu vozičkaricuser posted image

Včasih nas je toliko, da enostavno ni več prostora za vozičke parkiratuser posted image user posted image

So nas glih danes hecali, da nam bodo modro cono za vozke uvedliuser posted image user posted image user posted image

Letos pa nas je ja ogromno zunaj....malce poguma veljauser posted image

Kam pa sploh hodiš?

(odgovor članu mynyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.3.2006 22:09:37   
rija
Ups, malce sem te prekrstila...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.3.2006 7:12:23   
muki1
Ja Mynika, ni panike, ti se kar v Šavel center postavi, ali pa k Winterju, vsaj v času moje porodniške je bilo tam nonstop vse polno mamic. Pa kar pogumno se pridruži, mi smo bile 4, ki smo se nonstop družile, vendar smo vsako veselo sprejele če ni imela družbe user posted image .

Joj, Rija....skomine, skomine..... mate kakšne nove baze, ali so še vedno te popularne ? Komaj čakam oktober user posted image , mynika,če boš še takrat na porodniškem, se komot zmenive za kavico user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.3.2006 8:06:42   
Anonimen
Jutro!

Sicer sem iz MS, samo se moja porodniška po 17.mesecih zaključuje. V ponedeljek grem delat. Mi je kar težko po dveh letih spet vsak dan iti v službo.

Drugače bove pa zunaj po 16.00 uri in to verjetno v parku.  

(odgovor članu mynyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
28.3.2006 8:43:15   
rija
Bojana, moje sožaljeuser posted image user posted image

Muki: nič se ni spremenilo: Erika rula ko je hladno in dopoldan, winter pa ko je zelo vetrovno ali popoldanuser posted image user posted image

Sicer se nam boš pa kmalu pridružilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.3.2006 11:55:20   
tanci6
Tudi jaz iščem družbo v Murski, saj sem se sem preselila iz Celja pred nekaj meseci, ko sem rodila Alino. Tako v MS še nimam prijateljic. Vas poiščem na omenjenih lokacijah.

(odgovor članu mynyka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?