žabica28 -> Mali princ (27.3.2006 20:57:47)
|
Hoj, punce, Sporočam veselo novico. Še ena aprilka je postala marčevka... 17. marca naju je kar en mesec prezgodaj presenetil najin mali princ BOR (51cm, 2920g). En teden so naju zadržali v ljubljanjski porodnišnici, sedaj pa sva že doma, kjer se skupaj z očkom veselo crkljamo. Porod je bil dolg. Ob 6h zjutraj mi je odtekla voda in sem prišla v porodnišnico brez popadkov in čisto zaprta. Tako da sem najprej dobila nekaj za mehčanje materničnega vratu in potem še umetne popadke. Vse skupaj pa je trajalo do 22.42. So mi že v porodni sobi povedali, da so to najtežji porodi, če odteče voda, matrnični vrat pa še ni zrel, tako da... bilo je težko, ampak sama mislim, da je lahko še huje. Če pomislim nazaj se je vse dalo prenesti. Občasno sem sicer tudi jokla ob popadkih, ampak je šlo. Torej to je sedaj za nami, vsem, ki vas porod še čaka pa srečno. A ja, še to. Ne smem pozabiti pohvaliti vseh v ljubljanski porodnišnici. Velika strokovnost in predvsem prijaznost vseh od sprejema do odpusta. Brez njih se nikakor ne bi znašla. Lep dan vsem
|
|
|
|