Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ali mojega otroka tepejo? 27.3.2006 18:45:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Čist sem šokirana! Danes se je moj otrok kar naenkrat začel klofat, tepst po glavi! Prej ni tega nikoli počel. Zdaj je pa že nekaj časa v varstvu pri tašči (no, pravzaprav je le tastova partnerka, ni mu pa babica), ker sem že končala porodniško. No, in danes tole! Kar nekaj časa se je kloffutal in jaz sem bila zaprepadena! Ne vem, od kod mu to. Mislite, da je to kje videl? Bognedaj, vendar ali ga je tašča morda celo udarila, ga tepe? Kaj mislite? Je to le njegova muha, ali naj bom bolj pozorna?
|
|
|
|
RE: Ali mojega otroka tepejo? 27.3.2006 19:31:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja je imela obdobje,ko je imela fajt sama s sabo Kar tepla se je po glavi in ličkih pa jo ne tepemo doma Pomoje ni panike.
|
|
|
|
RE: Ali mojega otroka tepejo? 27.3.2006 19:33:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Po moje tudi ni panike. Tisočinka možnosti ali še manj je, da bi bilo od tega, da bi ga gospa tepla. Vsaj po moje.
|
|
|
|
RE: Ali mojega otroka tepejo? 27.3.2006 19:50:13
|
|
|
|
mehurčica
|
Moj dVID JE IMEL TUDi obdobje, ko je sam sebe fockal. Meni je bilo kar nerodno, če bi to kje drugje delal, ker mi ga nikoli nismo tepli in je tako zgledalo, kot da bi kje to videl. Po moje je res samo obdobje. Upam.
|
|
|
|
RE: Ali mojega otroka tepejo? 27.3.2006 20:06:10
|
|
|
|
Magi*
|
tudi naša se fajn namlati, predvsem po glavi. predpostavljam, da gre za bodobje. saj, ko ji rečem, da se po glavi ne tepe, pač pa boža, potem pa se boža v glavnem, ne skrbi. ga bo verjetno minilo.
|
|
RE: Ali mojega otroka tepejo? 27.3.2006 20:17:57
|
|
|
|
Barbs
|
Bodi pozorna. Sam ti še ne zna povedat, kaj in kako. Tudi, če bi znal, vprašanje, če bi. In zanesi se na svoj filing. Ne si govort; ah, saj ne more biti res. Lahko pa je. Kako dobro poznaš gospo? Sicer pa - kmalu boš ugotovila, kako in kaj. Ko ga boš peljala v varstvo, bo začel "protestirati". Morda ga bo bolel trebušček. Morda bo bruhal ali dobil vročino. Morda bo cmerav in bolj utrujen in zaspan kot ponavadi. Nočem te strašiti, vem pa, da je VSE možno. Delala sem s takšnimi otroki. In z njihovimi starši in družinami. In tam, kjej najmanj pričakuješ, da bi lahko karkoli bilo, je. To je tvoj otrok in upravičeno te skrbi in upravičeno se sprašuješ. Tolažba, da je res le "obdobje" , je seveda najboljša in čisto možno, da tudi drži. In še enkrat - tvoj otrok je in prav je , da si pozorna.
|
|
RE: Ali mojega otroka tepejo? 27.3.2006 20:25:04
|
|
|
|
ZARA
|
U se strinjam z Barbs, jst bi bla tud previdna. Konec koncev nimaš kaj zgubit. Čeprav ima Zara ravno zdaj to obdobjem, ko si na veliko ukazuje in tepe po glavi. Sicer sem pa jst že ponaravi mal sumničava. (glih tolk, da mi škodi )
|
|
RE: Ali mojega otroka tepejo? 27.3.2006 20:26:36
|
|
|
|
Marogica
|
Tudi naš je imel že takšno obdobje oz. kar dva, ko se je po glavi udarjal. Sem bila sicer zaprepadena, nisem pa pomislila, da bi ga kdo tepel. Meni je bolj delovalo, da je s tem izražal svojo nejevoljo, v drugem obdobju pa se je s tem celo hvalil. Tako, da ne mislim, da ga kdo tepe. Če pa nisi sigurna, pa pač bodi bolj pozorna, vendar mislim, da ni tako.
|
|
RE: Ali mojega otroka tepejo? 27.3.2006 20:28:18
|
|
|
|
KODA
|
Enkrat se nenajavljeno,prej pojavi na vratih,pa boš videla njeno reakcijo.
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.