Marogica -> RE: borba s prahom (27.3.2006 15:42:43)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Tudi pri nas poleg vseh vsakdanjih obveznosti, še vsak dan sesamo (no redkokateri dan ne). To mi je postalo rutina, da ko po kosilu pospravim na hitro še posesam. Imam pa za vsakdanje sesanje tisti mali prenosni sesalec, ki se polni na steni. Je od Elektroluksa in je na "štilu", na tem štilu pa je pritrjen še mali sesalec za drobtine. Vam rečem super stvar. Imam ga že ene 3 leta, pa ga ne bi dala od hiše za noben denar. Ko bo ta crknu, grem takoj v trgovino po drugega. Ob sobotah pa malo bolj na veliko posesamo s ta velikim sesalcem. Tako pri nas. Ni problema. JAz ga imam tudi in sem super zadovoljna. Če ne bi imela tega, pa se mi res ne bi dalo vsak dan sesalca iz spodnjega nadstropja gor vlačit. Tako pa drobtine ipd. vsaj redno posesam. Ostalo pa priznam, da ne. In tudi ko tega majhnega sesalca nismo imeli, tega dnevno nisem delala. Drugače pa pri nas čisti ena gospa, kar pomeni, da je posesano na 14 dni. Kadar me pa prah moti(predvsem v tem lepem vremenu), pa stran pogledam. Učinkovita metoda v borbi s prahom[sm=smiley20.gif]
|
|
|
|