*Karmen* -> RE: IVF-MARČICE in APRILČICE (2.4.2006 18:14:27)
|
Čao, čveke!!! A ni bil tudi danes prekrasen dan? Midva sva šla z najinim štirinožcem na en dooooolg sprehod. Potem sva ga pa še sfrizirala (striženje) in skopala. Zdaj je pa toooook lep... No, v glavnem, moja viroza je končana in zdaj lahko uživam v sončku. Žal moramo jutri že spet v službo... Smola!!! Vampirka, a ti maš pa v ponedeljek že ET? Madonca, gre vse to hitro! Saj komaj dojemam vse skupaj. Za tabo pride v sredo še naša Elysabeth. Me srčno veseli, da je šla tudi pri tebi punkcija tako lepo mimo kot pri meni. Potem pa dolgih 14 dni... Vse bomo držale pesti za vaju!!! Mojca, ja, a ti maš tud dvojčke? Ti si pa že začela uživat. A si na bolniški? Upam, da si. Če nič drugega, boš vsaj malce živčke dala na pašo. Meni se je tistih 14 prostih dni kar fajn prileglo. Sisy, ti srečka- nosečka, kako pa je s tabo? Tole špikanje zna biti kar dober znak. Pri meni se je pojavilo šele dva dni pred M (tako kot vedno). In se mi je kar zdelo, da to ni dober znak. Pri tebi pa se je pojavilo že zdaj. Mislim, da je to super! Pa ne zdaj pospravljat. Saj ti delo ne bo nikamor ušlo! Malce zamiži na eno oko, pa te bo minilo... Zdajle pa res uživaj teh 14 dni. Saj si si zaslužila. Če se pa že moraš pripravit kaj delat pa - počasi. Pa tvoj srček naj ti pomaga. Počasi in z užitkom. Vmes kakšna kavica, pa malo čvekanja, malo crklanja, potem pa spet malce dela. Če boš pa utrujena pa le pojdi počivat. Tako, punce, zdaj pa vsem en lep, pomladni, topel pozdrav in veliko sreče vsem soborkam!!!
|
|
|
|