NA POMOČ - KAKO ODSTAVITI (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje



Sporočilo


Rosana -> NA POMOČ - KAKO ODSTAVITI (27.3.2006 13:34:47)

Sanja je imela februarja dve leti. Še vedno se dojiva, kar me sicer niti ne moti toliko, a dejstvo je, da je dovolj. Doma skoraj noče druge hrane, v vrtcu pa je skoraj vse. Vem, da je vse na meni, poskusila sem jo odstaviti naenkrat, pa sem zdržala le do devetih zvečer, ko mi je skoraj strgala majico. Naj še dodam, da jo dojim še vedno nekajkrat na dan in noč, odvisno od tega koliko je doma.
Kako ste situacijo rešile ve? Rada bi le , da bi bilo čim manj boleče. LP Rosana




muki1 -> RE: NA POMOČ - KAKO ODSTAVITI (27.3.2006 13:47:15)

Evo, ker se mi ne da ponovno pisati, sem ti skopirala in prilepila ZS, ki sem ga poslala eni uporabnici:

Pri nas smo začeli postopek odstavljanja. Mislim, da bo dolgotrajen in žalosten za obe [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] .
V nedeljo zvečer sem ji dala da se je malo pocrkljala, potem sem si namazala bradavice s kisom. Ponoči se je zbudila trikrat in zmeraj sem ji rekla, da je cici pokvarjen, pa sem ji ga dala pod nos, ko je itak sama zavohala kis, potem je zaspala tako, da me je božala po laseh. Seveda pri meni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] . S spanjem v svoji posteljici celo noč se bom ukvarjala, ko jo odstavim. Nima namreč svoje sobice in ima posteljico takoj ob najini zakonski, tako da ni preveč težko prilomastiti do mamice [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] .
No skratka, včeraj ji potem ves dan nisem dala, oziroma sem ji ponudila kislo joško, ko me je prosila ( kakšnih petkrat do večera). Rekla sem ji, da bo cici popravljen, ko bo večer in bo že v pižamici. Ves dan, oziroma popoldan je bila tečna. Prav videlo se je, da ji nekaj manjka. Večer, ko sem jo skopala, me je že med jokom prosila, naj ji dam cicija, ker je zeeeee dobeeeeel. Ko sem se je potem končno usmilila in sem si izprala kis, je padla v komo. Takoj ko se je priklopila je zaspala. Boga reva. Tak mi je bilo hudo, ampak dovolj mi je že. Bradavice me bolijo kot [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] , pa tudi skrajni čas je že, saj bo aprila stara dve leti.
No, danes je pred nami spet nov dan. Zdaj sem še v službi, doma spet akcija, pa zvečer ji spet malo dam.

 
 
No, to ZS sem napisala 28.02.2006, skoraj mesec dni nazaj. Še vedno se vsak dan spomni, ampak nekak mi je uspelo spravit na večerno crkljanje na eni joški. Zaspi vedno tako, da me boža po laseh. Toliko da je, počakala bom do dopolnjenega drugega leta, potem pa se bo trajno pokvaril do oktobra, ko bo na svet prijokal nov zizeljček [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Upam, da po končani plodni dobi ne bom imela jošk do kolen [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].


Veliko sreče in trdne volje, vem kako se počutiš.




Anonimen -> RE: NA POMOČ - KAKO ODSTAVITI (27.3.2006 17:11:39)

Muki, hvala za to sporočilo. Tudi meni bo zelo koristilo.

Zadnjič sem šla na Štorkljo po nasvet, kako odstavit otroka, pa sem dobila vse prej kot to. Če bi jaz čakala na to, da bi se moj otrok odstavil sam od sebe, bi itak prej maturiral...




muki1 -> RE: NA POMOČ - KAKO ODSTAVITI (27.3.2006 19:58:52)

Ja Skutica, jaz bi pa verjetno še v službi med malico letela v njeno službo na podoj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].




Stran: [1]