|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ŽALOSTNA
27.3.2006 12:15:42   
malecka
No da se ispovem. zelo si želimo še enega člana v naši družini. z sva se veselila ko je user posted image zaostajala in že sem čutila slabino ki pa sem jo bila zelo vesela. po dobrih dveh tednih ko sem bila že prepričana da bom zibala v novembru pa je prišla user posted image user posted image user posted image . tolažime samo to da  naslednji mesec ne bo zopet na pohodu user posted image   in upam da se bom lahko pohvalila da sem srečka user posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ŽALOSTNA
27.3.2006 12:47:42   
TanjaS
Joj, te čisto razumem. Tudi sama ima vsak mesec vse mogoče simptome, ki sploh ne vem ali res obstajajo,  ali so v moji glavi, ampak če user posted image še zamuja, je pa res že grozljivka.

Ampak kar je je, veselo delajta naprej, in zagotovo bo tudi nam enkrat uspelo.

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.3.2006 14:26:28   
girly
žal mi je zate... user posted image

ne obupaj!pogumno naprej!tudi za vaju bo prišel čas!!!

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.3.2006 20:43:24   
KODA
Glavo gor in v nove boje.user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.3.2006 13:12:07   
DORI
Pri Lukcu, ki ima sedaj 23 mesecev sem si merila bazalno temperaturo preden sem vstala iz postelje in že drugi mesec je ratalo. Zdaj bom naredila pravtako, čeprav ne vem kako si bom lahko merila preden vstanem, ker vstajam tudi po 2x ponoči zaradi malega in ne vem koliko bo to točno.

Čas ne čaka nikogar.
Uživaj vsak trenutek, ki ti ostane,
kajti ta ima vrednost

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.3.2006 13:52:52   
TanjaS
Dori,

probaj z ovulacijskimi testi, baje so tudi v redu

(odgovor članu DORI )
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.4.2006 7:48:12   
DORI
Sem že potuhtala kako moram delat s to BT. Ko se zbudim(tudi, če je ob 4.-zjutraj) si takoj izmerim, ko sem še v postelji). Po mojih izračunih bi morala bit v soboto O, tako, da bom videla, če se bo T dvignila.

Lep danuser posted image

Čas ne čaka nikogar.
Uživaj vsak trenutek, ki ti ostane,
kajti ta ima vrednost

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?