|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ponoči polulan
27.3.2006 8:34:54   
TINALAN
Rada bi vam razložila mojo situacijo. Imam sinčka starega 14 mesecev in zelo rad pije. Pred spanjem, po večerji, gre v pižamo, potem pa spije 3 deci toplega mleka in tako zaspi, po pol urah se obvezno zbudi, ker je žejen in takrat spije 3 deci vode, potem spi tam nekje do dveh, ko se zbudi je že polulan preko in preko in takrat zahteva mleko, spije ga tam nekje deci in pol in spet zaspi do jutra. Zjutraj spet spije 3 deci toplega mlekauser posted image . Zjutraj je že mokr do hrbta. In tako vsako noč. Včasih ga celo ponoči previjem, čeprav mu ne paše.

Uporabljala sem že vse vrste planic, vendar ni pomoči. Kolegica mi jih nosi tudi iz Avstrije, vendar tudi tiste ne držijo. Ne držijo ne večje, ne manjše. Kaj naj naredim? Na živce mi gre, ker moram pižamice non stop prati. Ali ima še katera takšno izkušnjo in ali vaši tudi pijejo ponoči. Ga tudi še dojim, ampak on ponoči dvakrat potegne in hoče flaško mleka ali vode. Svetujte prosim. Če mu ne dam se pa dere za znoret!user posted image
P.S.: Podnevi pije manj. Nima sladkorne, sva bila na pregledu.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ponoči polulan
27.3.2006 8:46:59   
Anonimen
ja tole nočno pitje je zgolj razvada. mi smo jo prejšni mesec pri 19.- mescih ukinil. sem pa ke spije še kako flašo mleka ampak nikol več k 2 deci ponoč. js bi mu za začetek probala zmanjšat doze, ker vsaka plenica bo premočila, če bo spil po liter pa še več na noč. alpa ga previjej ponoč, druge ne bo!

(odgovor članu TINALAN)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.3.2006 8:52:46   
Janeja
Pri nas je bilo zelo podobno pri Janu, le da je on vedno pil samo čaj. Večkrat na noč se je zbujal in hotel pit. Seveda je vsaka plenica spustila, kar pri takih količinah tekočine sploh ni čudno.

Potem sem mela tega pa dost in sem mu ponoči začela dajat čist majhne količine (1 dcl al pa še manj). Žejen sigurno ni bil tolk, ampak se je hotel s flaško sam pocartat. Nekajkrat je sicer takoj hotel še čaja in sem mu dala še manj (nekaj požirkov), potem se je pa navadil. Kmalu je začel boljše spat, ker trebušček ni bil tolk nalit s tekočino, pa tudi plenice niso več premočle.

Poskusi. Sigurno ni toliko žejen ampak se hoče sam "cartat". Sploh če praviš, da čez dan ne pije toliko.

(odgovor članu TINALAN)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.3.2006 9:48:09   
Marogica
Tudi jaz mislim, da je to razvada, saj noben ni toliko žejen. Še odrasli ne pijemo celo noč, mogoče se to zgodi po kakšni pijanki, vsega skupaj 1-2x na leto. Probaj ukiniti to nočno pitje, postopoma, pa vendar, boš videla, rezultati bodo čudežni-plenica ne bo premočila, ti in tvoj otroček pa bosta lepo naspana.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.3.2006 11:11:09   
bini
ja, naša je bla podoben primer do prejšnjega tedna, ko sem mela tega dost.. spije mleko zvečer, naslednje mleko pa je najprej okol po 5h zjutrej... vmes pa, če je res vztrajna, ji ponujam čaj al pa sok - pa ga sploh noče, tako da zadnje dve noči je mir in je prenehala z zahtevo user posted image  - zaenkrat...
pri 14m to čist komot ukineš... jest temu pravim iskanje pozornosti ob neprimernem času, čeprav mame se pač usmilimo, ker ponoči pač človek hoče čimprej mir in čimveč spanja...

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.3.2006 22:46:41   
Pupica
Tudi mi smo bili na tem. Nekje pred 1 l starosti. Ker pa je bilo ravno poletje sem jaz kar pustila da pije, ker je bilo vroče in je itak filo če otroček več popije. Pa še nehali sva se dojiti, tako da je bila očitno flaša tudi malo nadomestilo za crkljanje.
Sem pa neke noči odločno rekla NE. Polulana je bila čez in čez, sicer je imela podlogo na jogiju, ampak vseeno ležala je skoraj v tomfu. In ker je bila tudi čez križ mokra pižama, sem se najbolj ustrašila da si ne bi ledvičke prehladila.
Prvo noč je 2 x zahtevala flašo, sva oba ustala jo vzela k seb, in rekla da je NI!in pika. pa je zaspala nazaj in sedaj ni več pitja v spalnici. Pije predno gre spat in to je to.

(odgovor članu TINALAN)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?