Anonimen -> RE: Bide (27.3.2006 15:45:31)
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejka81 ok, na to se ne spoznam, ampak kdo me lahko prisili, da bom imela bide v stanovanju?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Pač te prisilijo. Prvič s projektom, ki ni potrjen, če v kopalnici ni bideja, drugič pa s kontrolo. Ker si samo pri nas lahko privoščimo, da so hiše grajene približno, gradbišča neoznačena in nezaščitena ipd., v Italiji pač ne, ker imajo tudi gradbeno policijo. Projekta ne smeš spremeniti niti za cm in niti v eni steni ali vratni odprtini. IZVIRNO SPOROČILO: pikec0 Selena žal ne bi mogla tega vgradit, ker v slo tega ne prodajajo. Lahko pa bi prek interneta naročila iz tujie - predvsem iz arabskih držav. [\quote] Bi kar direkt pri njih kupila in prinesla domov. Ampak bi to morala vedeti še pred projektiranjem kopalnice in predvsem pred inštalacijami. IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Selena, pranje riti po opravljanju velike potrebe ne spada pod osnovno higieno, zato je odveč tvoje zgražanje nad večino ljudi. [\quote] Kot za koga, zame pač je. Pa za katerega drugega tudi. Ponekod je to samo po sebi umevno, drugje pač ne. Kot marsikatera druga stvar na tem svetu. Drugače pa se ne zgražam, meni je čisto vseeno, kaj in kako drugi doma počnete. Samo izražam svoje mnenje. *** Se pa strinjam glede pranja zob v bideju, jaz tega ne bi počela. Roke pa bi otroku brez problema oprala pod tekočo vodo. Aja, pa še nekaj. Vem, da marsikdo nima bideja, ker v kopalnici ni prostora. Namen mojega sporočila ni v tem, da stigmatiziram ljudi, ki bideja nimajo, ampak da: - sporočim, kako se bide uporablja (to je navsezadnje bilo tudi vprašanje), - se vprašam, kako lahko ljudje, ki bide že imajo, le tega ne uporabljajo oz. ga celo vržejo iz kopalnice, - izrazim svoje mnenje, da je pomembna higiena, na kakršenkoli način pač, po veliki potrebi in da ni dovolj le brisanje s toaletnim papirjem. In pika. Zdaj se mi pa res ne da več na to temo. Razen, če bo govora še o čem drugem razen o tem, kar sem že 100x napisala.
|
|
|
|