Anonimen -> RE: V moških glavah o seksu (27.3.2006 14:34:35)
|
Prav vesela sem, da si se opogumil in napisal svoje mišljenje. prav je tako. ljudje smo različni. Vsak se znajde po svoje. Poglej, misliš, da jaz sredi popoldneva zaprem otroke v sobo in usekam grupiča, ker ravno nimam ideje, kako bi si drugače zapolnla čas? Ne ga biksat, prosim te no. Tudi jaz sem se nasmejala ob tvoji interpretaciji moje izjave. Eni ste pa res umetniki. Ravno danes izdelujem plakat z učno vsebino:ODTRGANO SPOLNO ŽIVLJENJE VAŠIH STARŠEV in vse kar ste želeli o njem vedeti. Po kosilu ga bom predstavila svojim trem otrokom. Se pravi, pri vama bo na vzgojo vajinih otrok vplivalo izključno to, da tebe povsem zadovolji tvoja žena?! In vajina zveza je trdna izključno zato, ker niti v sanjah ne pomislita na kakršno koli popestritev spolnosti. Ja, če bi hotela, bi si lahko tako interpretirala tvoje misli. OK, malo me je zaneslo. Brez zamere. Vedela sem, da ne bi smela odgovarjati na tako temo. Ne bo se več zgodilo. Tudi jaz bom počasi zapustila RR. Dragi anonimni, z veseljem lahko kakšno rečeva na privat. Samo če ne boš še ti javno komentiral moj Z.S.
|
|
|
|