|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V moških glavah o seksu
27.3.2006 14:28:37   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: pikec0
Pol so tud vegetarijanci morilci.

Za mene niso. Ker umoriš lahko samo tisto kar ima dušo.

Gre za ljubezen do človeka, ne do prašiča, čeprav je za ene to ista stvar.

< Sporočilo je popravil tehnofil -- 27.3.2006 14:30:17 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
27.3.2006 14:34:35   
Anonimen
Prav vesela sem, da si se opogumil in napisal svoje mišljenje. prav je tako. ljudje smo različni. Vsak se znajde po svoje.

Poglej, misliš, da jaz sredi popoldneva zaprem otroke v sobo in usekam grupiča, ker ravno nimam ideje, kako bi si drugače zapolnla čas? Ne ga biksat, prosim te no.
Tudi jaz sem se nasmejala ob tvoji interpretaciji moje izjave. Eni ste pa res umetniki. Ravno danes izdelujem plakat z učno vsebino:ODTRGANO SPOLNO ŽIVLJENJE VAŠIH STARŠEV in vse kar ste želeli o njem vedeti. Po kosilu ga bom predstavila svojim trem otrokom.
Se pravi, pri vama bo na vzgojo vajinih otrok vplivalo izključno to, da tebe povsem zadovolji tvoja žena?! In vajina zveza je trdna izključno zato, ker niti v sanjah ne pomislita na kakršno koli popestritev spolnosti.
Ja, če bi hotela, bi si lahko tako interpretirala tvoje misli.
OK, malo me je zaneslo. Brez zamere.
Vedela sem, da ne bi smela odgovarjati na tako temo. Ne bo se več zgodilo. Tudi jaz bom počasi zapustila RR.
Dragi anonimni, z veseljem lahko kakšno rečeva na privat. Samo če ne boš še ti javno komentiral moj Z.S.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
27.3.2006 14:51:38   
Anonimen
Nojči nisem imel nobenega namena da bi te užalil le povedal sem svoje mišljenje. Če je tebi tako všeč in misliš da je tako prav ti ni potrebno biti užaljena še najmanj pa zapuščati RR.
Tudi komentirati ne mislim nobene stvari svoje mišljenje sem že napisal!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
27.3.2006 14:55:33   
Anonimen

Samo zanimivo.. Mnogi ljudje uporabljajo otroke za primerjavo.. oziroma za postavljanje mej..

In.. ce gre za karkoli s seksom povezano.. se posebno ce gre za dogodke izven standarda.. je to treba takoj maksimalno obsojat in se neki na otroke obesat in podobne kozlarije..

Ko pa mnoge druzine v prisotnosti otrok v soboto koljejo prasice, piscancem in zajcem sekajo glave.. v nedeljo pa grejo v zivalski vrt.. je pa vse v redu.. user posted image

In ti isti ljudje, ki to tko obsojajo.. grejo s temi istimi otroki v mesnico, kjer je zlozenih na kupe trupel.. in je tudi vse v redu?! user posted image

Ce bi sli raziskovati posledice ljudi, ki jih dobijo, ker kdaj pa kdaj vidijo kako njihovi starsi uzivajo v ljublejnu.. ali pa posledice ki jih dobijo pri klanju.. bi bilo zanimivo..
Ampak to se ne bo zgodilo, ker je prevec biznisa odvisno od tega..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
27.3.2006 14:55:35   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Nojči
ODTRGANO SPOLNO ŽIVLJENJE VAŠIH STARŠEV in vse kar ste želeli o njem vedeti.

Nojči, ne se sekirat. Sej samo govorimo. Največkrat pa si predstavljamo s svojimi možgani, a ne.user posted image Saj si tudi mi s svojimi partnerji  popestrimo spolnost.

Grehi telesnega poželenja so daleč preveč poudarjeni. Jezus je bil od vseh grehov najbolj milostljiv do prešuštnice, katero so hoteli kamenjati. (Od cestninarja je bilo prvo kesanje, šele nato je prišel blagoslov v njegovo hišo. Prešuštnici pa "In Jezus ji je dejal: »Tudi jaz te ne obsojam. Pojdi in odslej ne gréši več!«")

Poglej. Lenoba. Težko je reči, kaj je večji ali manjši greh. Tu na RR je kar nekaj uporabnic, ki pravijo da bodo partnerja zapustile zaradi lenobe. Koliko družin razbije lenoba! Rezultat je enako kot kakšen drug način. Lahko po prebiranju njihovih težav res rečemo, da je lenoba manjše zlo? Smo pa k takšnemu razmišljanju nagnjeni. Nasilnost. Lahko res rečemo, da je jeza in nasilje manjše zlo? Je večje? Ne vem. Vem samo da je zlo. Vprašaj Tassy.

Ko tu razlagam določene stvari lahko izgleda, da sem na pol svet. Sem takšen kot vsi. Z enakimi težavami in skušnjavami. Razlika od nekaterih je samo v tem da se jim bolj ali manj uspešno poskušam upirati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
27.3.2006 15:17:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nojči

Tudi jaz bom počasi zapustila RR.

Tudi ti? Kdo pa ga je se? Tudi meni je bilo mal mim.. pred dvemi tedni ali koliko ze.. in sem si mislil svoje..  tko kot si ti zdaj mislis svoje..

Po mojem bi bilo skoda, da gres ti dor, ker si ena redkih, ki si javno spregovorila o svojih izkusnjah o katerih nekateri niti sanjati ne upajo.. in se toliko bolje je, ker je to bilo pozitivno..
Odlocitev je seveda tvoja.. ampak nekateri te zeloo.. zeloooo.. cenimo ravno zaradi tistih zadev, zaradi katerih te drugi obsojajo.. je pa res, da je nas, ki te cenimo manj.. in marsikdo ti ne pove, da te ceni, ker potem avtomaticno pade v tisti zakelj.. ki se ga obsoja.. Jaz ti to lahko povem.. ker sem ze zelo zakoreninjem v tem zaklju.. in vsec mi je ta zakelj.. user posted image user posted image

Evo Nojci.. ce gres ti.. grem tudi jaz..  Zdaj bo kdo mislim, da midva full mailava ali pa klepetava po ZS ali pa ne vem kaj.. pa vem samo to, kar tuki napises..

Torej.. se enkrat Bravo user posted image user posted image  za vse, kar si tuki napisala.. Pa sporoc.. ali gres.. ali ostanes.. da vem.. ali grem.. ali ostanem..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?