Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: V moških glavah o seksu 27.3.2006 14:28:37
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikec0 Pol so tud vegetarijanci morilci. Za mene niso. Ker umoriš lahko samo tisto kar ima dušo. Gre za ljubezen do človeka, ne do prašiča, čeprav je za ene to ista stvar.
< Sporočilo je popravil tehnofil -- 27.3.2006 14:30:17 >
|
|
|
|
RE: V moških glavah o seksu 27.3.2006 14:34:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Prav vesela sem, da si se opogumil in napisal svoje mišljenje. prav je tako. ljudje smo različni. Vsak se znajde po svoje. Poglej, misliš, da jaz sredi popoldneva zaprem otroke v sobo in usekam grupiča, ker ravno nimam ideje, kako bi si drugače zapolnla čas? Ne ga biksat, prosim te no. Tudi jaz sem se nasmejala ob tvoji interpretaciji moje izjave. Eni ste pa res umetniki. Ravno danes izdelujem plakat z učno vsebino:ODTRGANO SPOLNO ŽIVLJENJE VAŠIH STARŠEV in vse kar ste želeli o njem vedeti. Po kosilu ga bom predstavila svojim trem otrokom. Se pravi, pri vama bo na vzgojo vajinih otrok vplivalo izključno to, da tebe povsem zadovolji tvoja žena?! In vajina zveza je trdna izključno zato, ker niti v sanjah ne pomislita na kakršno koli popestritev spolnosti. Ja, če bi hotela, bi si lahko tako interpretirala tvoje misli. OK, malo me je zaneslo. Brez zamere. Vedela sem, da ne bi smela odgovarjati na tako temo. Ne bo se več zgodilo. Tudi jaz bom počasi zapustila RR. Dragi anonimni, z veseljem lahko kakšno rečeva na privat. Samo če ne boš še ti javno komentiral moj Z.S.
|
|
|
|
RE: V moških glavah o seksu 27.3.2006 14:51:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Nojči nisem imel nobenega namena da bi te užalil le povedal sem svoje mišljenje. Če je tebi tako všeč in misliš da je tako prav ti ni potrebno biti užaljena še najmanj pa zapuščati RR. Tudi komentirati ne mislim nobene stvari svoje mišljenje sem že napisal!!!
|
|
|
|
RE: V moških glavah o seksu 27.3.2006 14:55:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo zanimivo.. Mnogi ljudje uporabljajo otroke za primerjavo.. oziroma za postavljanje mej.. In.. ce gre za karkoli s seksom povezano.. se posebno ce gre za dogodke izven standarda.. je to treba takoj maksimalno obsojat in se neki na otroke obesat in podobne kozlarije.. Ko pa mnoge druzine v prisotnosti otrok v soboto koljejo prasice, piscancem in zajcem sekajo glave.. v nedeljo pa grejo v zivalski vrt.. je pa vse v redu.. In ti isti ljudje, ki to tko obsojajo.. grejo s temi istimi otroki v mesnico, kjer je zlozenih na kupe trupel.. in je tudi vse v redu?! Ce bi sli raziskovati posledice ljudi, ki jih dobijo, ker kdaj pa kdaj vidijo kako njihovi starsi uzivajo v ljublejnu.. ali pa posledice ki jih dobijo pri klanju.. bi bilo zanimivo.. Ampak to se ne bo zgodilo, ker je prevec biznisa odvisno od tega..
|
|
|
|
RE: V moških glavah o seksu 27.3.2006 15:17:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nojči Tudi jaz bom počasi zapustila RR. Tudi ti? Kdo pa ga je se? Tudi meni je bilo mal mim.. pred dvemi tedni ali koliko ze.. in sem si mislil svoje.. tko kot si ti zdaj mislis svoje.. Po mojem bi bilo skoda, da gres ti dor, ker si ena redkih, ki si javno spregovorila o svojih izkusnjah o katerih nekateri niti sanjati ne upajo.. in se toliko bolje je, ker je to bilo pozitivno.. Odlocitev je seveda tvoja.. ampak nekateri te zeloo.. zeloooo.. cenimo ravno zaradi tistih zadev, zaradi katerih te drugi obsojajo.. je pa res, da je nas, ki te cenimo manj.. in marsikdo ti ne pove, da te ceni, ker potem avtomaticno pade v tisti zakelj.. ki se ga obsoja.. Jaz ti to lahko povem.. ker sem ze zelo zakoreninjem v tem zaklju.. in vsec mi je ta zakelj.. Evo Nojci.. ce gres ti.. grem tudi jaz.. Zdaj bo kdo mislim, da midva full mailava ali pa klepetava po ZS ali pa ne vem kaj.. pa vem samo to, kar tuki napises.. Torej.. se enkrat Bravo za vse, kar si tuki napisala.. Pa sporoc.. ali gres.. ali ostanes.. da vem.. ali grem.. ali ostanem..
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?