zalostna sem (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

Anonimen -> zalostna sem (26.3.2006 12:48:44)

Zgodilo se mi je nekaj, kar ne bi nikoli pričakovala. Ne bom krstna botra svojemu edinemu nečaku. Kljub temu,da sta oba vedela, da mi to veliko pomeni, sta me pustila na cedilu. Počutim se grozno. Zdi se mi, da v hiši ne veljam več nič, da nobenemu nič ne pomenim. Tako sem jezna nanju,da ne morem opisati, bolj kot jezna pa sem žalostna, ponižana.

Samo, da sem nekam napisala kar čutim.

KODA -> RE: zalostna sem (26.3.2006 12:51:00)

Namigni,da bi otroček imel lahko dva botra.

total -> RE: zalostna sem (26.3.2006 12:56:54)

Res tako,kot pravi KODA.Poizkusi jim predlagat.

Anonimen -> RE: zalostna sem (26.3.2006 15:05:27)

Mislim, kaj je pa to takega? Prišparaš denar, pa še daril ti ni treba dajat.
Meni je tako všeč in ne bi želela bit. Kaj se sekiraš zaradi takih malenkosti.

Marogica -> RE: zalostna sem (26.3.2006 15:13:00)

Jaz tudi pravim, da se ne sekiraj. Pač ne boš botra, si mu pa lahko super teta, kljub vsemu. Včasih so dobre tete boljše, kot pa krstne botre.

Udb -> RE: zalostna sem (26.3.2006 15:20:15)

Se ni vredno sekirat!!

Ko sva midva razmišljala, kdo naj bo boter najinemu sinčku, sva se zanalašč odločila za 2 priajtelja, namesto za koga iz družine! Vsaj moje mnenje je tako, da s takimi stvarmi večaš svojo družino! Vsi v družini namreč že imajo eno funkcijo - ti si lahko svojemu nečaku super teta!

Alessia -> RE: zalostna sem (26.3.2006 16:01:16)

Jaz sem svojemu nečaku tudi edina teta, pa mu nisem botra. Pa kaj potem! Star je 15 mesecev, pa dobro ve kdo je njegova tetica. Svojega botrčka pa nič ne vidi. Kupujem mu igrače in igram se z njim. Vidiva se vsak dan. Odnos do otroka je pomemben, ne pa naziv. Zato, prosim, ne bodi žalostna. Super teta boš, če boš le sama tako hotela.

india -> RE: zalostna sem (26.3.2006 16:10:30)

Ne se sekirat zaradi tega! Če mu želiš kupiti darilo, mu lahko brez botrstva, če mu želiš v življenju pomagati, tudi lahko, če pa mu želiš nuditi ljubezen, pa itak ne potrebuješ drugega vzroka![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Moji otroci svojih boter že po več let niso videli, pa nismo skregani ali karkoli podobnega, pač one ne čutijo potrebe po tem! Pa so vse razen ene z nami v sorodstvu!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

tehnofil -> RE: zalostna sem (27.3.2006 10:50:58)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
da mi to veliko pomeni, sta me pustila na cedilu.

Kaj pa drugače. Se dosti vtikaš v njihov življenje? Si jim vsiljiva? Morda so ti hoteli kaj namigniti.

Botrstvo ni časta ampak obveza. Isto obvezo lahko otroku daješ s svoje strani tudi če nisi botra. Če pa ne veš, kaj so obveze botre, potem tudi ni potrebno da bi bila.

Ker botrstvo je nekaj "za nekoga" in ne nekaj "za mene"!

Anonimen -> RE: zalostna sem (27.3.2006 15:19:51)

Ne, nisem vsiljiva, saj otroka redko vidim in ko se ukvarjam z njim je tudi ona zraven.
To me je toliko bolj prizadelo, ker ponavadi izbereš botra izmed bratov in sester, ali pa osebo, ki jo imaš rad, ki jo spoštuješ. In s tem, ko me ni izbrala, se počutim, kot da me nima za sestro.
Vem da je botrstvo odgovorno, jaz se z mojim še zdaj dobro razumem in ima neko posebno mesto, ker je moj boter.
Saj vem, da bom lahko teta, ampak gre za samo gesto, ki bi bila pri tem pomembna.
Na žalost tega ne bom doživela in mi je hudo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Anonimen -> RE: zalostna sem (27.3.2006 15:27:17)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Samo, da sem nekam napisala kar čutim.

Ne to ni res, da ti je pomembno samo to, da si nekam napisala kar cutis..

Tebi je pomembno da dobis neko tolazbo.. ker drugace bi napisala na list papirja..

Pa se ti ne zdi mogoce malo naspostljivo, da si zaradi tega jezna, zalostna, uzaljena?

wanabe -> RE: zalostna sem (27.3.2006 15:31:58)

Žalostna že, toda jezna in užaljena - to tukaj res ne paše. In prav imajo že tisti pred mano - nečaku si tako in tako lahko super teta. Naziv ni pomemben.

Stran: [1]