Z antobiotikom na dopust? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

ori -> Z antobiotikom na dopust? (26.3.2006 9:23:50)

Hčerka 2,5 leti je včeraj tožila za bolečinami v ušesu in smo odšli k pediatru kjer je zdravnica ugotovila, da ima rahlo pordela ušesa in je dobila Hikoncil. Drug vikend pa imamo plačan dopust v termah Lendava pa me zanima če bi ve šle? Nima vročine, malo kašlja, tudi včeraj po obisku zdravnika ni nič tožila več, da jo boli uho. Antibiotik ima prvič. Naj ne bi šla tudi v vrtec. Koko pa ve ravnate med jemanjem antibiotika? Antibiotik naj jemlje 10 dni.

Andra -> RE: Z antobiotikom na dopust? (26.3.2006 9:26:37)

Če nima vročine, bi jaz vseeno šla. Je pa res, da bi se izogibala kopanju v bazenu, sploh pri vnetju ušes.

muki1 -> RE: Z antobiotikom na dopust? (26.3.2006 9:37:08)

Tudi v Lendavi je zdravnik, v najslabšem primeru, ampak s Hikoncilom bi moralo biti do naslednjega vikenda vse že pozabljeno.
Mimogrede; a prvič v življenju ima zdaj antibiotik? Srečna mama in dete.

Marogica -> RE: Z antobiotikom na dopust? (26.3.2006 10:00:12)

Mi smo imeli enkrat takšno situacijo, 2-3 dni pred morjem. Naša pediatrinja je rekla, da lahko gremo na morje, saj je vseeno kje dobiva antibiotik. Miroval pa tudi doma ne bi. SE pač tistih nekaj dni izogibajte bazena, da mu ne bi preveč "luštov" naredili.

srki -> RE: Z antobiotikom na dopust? (26.3.2006 10:01:53)

Mi smo šli lani na morje na Pag z Macropenom, en dan prej je pa zbolel. Sicer se pa itak nismo nič kopali zaradi slabega vremena in burje, pa vsako popoldne je imel vročino. Šli smo pa vseeno.

ona -> RE: Z antobiotikom na dopust? (26.3.2006 10:45:50)

Lahko greste na dopust,samo pazi da ne gre cela v vodo,oz.da ji ne gre voda v ušesa,saj lahko dobi kakšne glivice v bazenu in pol se hitro ne rešiš vnetja!Tako smo mi dobili in pote je imel tamali stalno vneta ušesa,da je ratalo že kronično in potem smo dali celo kalvarijo sozi!Res pazi!

KODA -> RE: Z antobiotikom na dopust? (26.3.2006 15:14:10)

Jaz bi šla.Saj je vseeno,kje dobiva antibiotike.Samo pazite,da ne zboli ponovno.

lelaval -> RE: Z antobiotikom na dopust? (26.3.2006 17:22:10)

Jaz bi tudi šla. Saj v najslabšem primeru je tam zdravnik.

Mojca20 -> RE: Z antobiotikom na dopust? (27.3.2006 11:30:33)

No še moj predlog: jaz bi šla, vendar v vodo ga nebi dajala.

Stran: [1]