|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pampers - Huggies (primerjava)?
25.3.2006 23:26:54   
Anonimen
Če je katera od vas preizkusila obe znamki plenic - a mi poveste vaše mnenje oz. primerjavo pozitivnih in negativnih strani obeh vrst plenic?

Glede na to, da je paket Pampers plenic (90 komadov) malenkost manj kakor 4.000 SIT, paket Huggies plenic (86 komadov) pa niti 3.000 SIT, me zanima še razlika v kvaliteti, če je že v ceni takšna...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pampers - Huggies (primerjava)?
25.3.2006 23:40:48   
Anonimen
Mi smo imeli na začetku pampers in sem bila totalno razočarana.
ta malega nisem previjala ponoči.
Ko je imel na sebi pampers je bil v cca 5-6 ur ves polulan-do vratu.
Huggies so nam boljše kot pampers.Niso nam še nikoli premočile,čeprav jih ima sin tudi 12 ur na sebi.ponoči ga ne previjam.
sicer sedaj smo zamenjali plenice in imamo libero

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.3.2006 23:49:58   
Baldi
A si lahko malo bolj natančna... ati sploh veš kolk tipov pampersk je natržišču...activ fit, babby activ, nemške, poljske,....(upam, da nisem kaj pomešaluser posted image )
Tudi haggies-ke so vsaj dve vrsti rdeče-modre ali zeleno-modre.

Sicer po cenah sodeč ti tehtaš med poljskimi pamperskami in rdeče-modrimi haggies-kami... a se motimuser posted image

Oboje so po domače povedano za en kuser posted image . No, hggies-ke so za odtenek boljše..(beri prijetnejše na otip...manj plastične). 
Pejt v Hoferja in nabavi MyLove, pa je problem rešen...edino kilaža zna bit težava...od 7 kg naprejuser posted image

LPuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.3.2006 3:59:08   
Anonimen
Baldi - Pamperske sem do sedaj kupovala v Sparu in v DM-u. Pojma nimam, od kod so uvožene. Na to nisem bila nikdar pozorna. Imamo pa trenutno Pampers Active Baby 4-9 kg. Kar se pa Huggies plenic tiče, se mi pa zdi, da je bila embalaža zeleno-modra (če se prav spomnim), gledala pa sem prav tako v Sparu (za enako težo). Kakšna pa je cena plenic MyLove v Hoferju?

Pettyy - upam, da me ne boš narobe razumela, ampak - kaj otroka tudi po 12 ur niste previli? Mislim, da bi v tem času premočilo vsake plenice. Ne vem. Jaz Robija previjam na 4-6 ur (po potrebi), razen ponoči največ 8 ur (dlje še ne spi, ponoči pa ga ne previjam).

(odgovor članu Baldi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.3.2006 7:48:16   
Marogica
Jaz sem tudi najprej začela s Pamperskami, pa se m nato sprobala še ostale znamke plenic, ustavili smo se pri Huggies(mislim, da so modro-rdeče) in smo ful zadovoljni s kvaliteto, otrok nima vnete ritke, ne premočijo, cena je seveda tudi odločilna. V bistvu ti konkretnih razlik ne bi znala našteti, ker nisem doktorirala iz plenic.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.3.2006 7:50:54   
Marogica
Ah ja, še to-mi ga tudi ca 11 ur ne previjemo, to je ponoči (spi od 19.30-6.30-7.00) in nam plenice niso premočile, pa naš dosti je in pije, star pa je 15 mes. Pamperske pa so mi že premočile, pa je bil manjši, kar pomeni, da je tudi lulal manj.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.3.2006 8:42:11   
Udb
Kerensa, cena v Hoferju je okrog 2000 za 62 plenic - v glavnen zelo ugodno! So pa res super - nam so vse druge premočile (razen fixies, ki pa so ful drage), tako da jaz ti jih absolutno priporočam.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.3.2006 9:02:35   
amy26
Primerjava Pampers - Huggies, huggies so mi bile veliko boljše saj imajo zadaj elastiko, previjala ga nisem tudi 12 ur ponoči pa niso premočile.
Zdej uporabljam Beauty Baby 5-9 kg te so mi še boljše od Huggies prav tako ne premočijo celo noč torej 12 ur, stanejo pa 1.440 SIT 46KOM oz 92 kom= 2.880 SIT, imajo jih pa v Mullerju.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.3.2006 9:15:58   
tincci
Meni so Pamperske neprimerljivo boljše od Huggies (zeleno-modre). VSAKIČ, ko se je pokakala, je pri Huggies premočilo ob strani!! Enako moji kolegici, pa sva imeli 4-9, se pravi majhne otroke!

Zdaj imamo Libero čez dan (7-14), ponoči Pampers Sensitive (kukr jih še imamo, upam, da jih še kje dobimo, ker je tudi notri po 12 ur ponoči in nikoli ne premočijo).

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.3.2006 9:25:29   
Yasminka
Huggies so se pri nas bolje obnesle! So bolj elastične in ne premočijo. V pamperskah je bila naša po vsakem lulanju čisto premočena. 

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.3.2006 9:47:31   
Grascakinja
Libero so zakon, dobi se jih v Sparu, pa še drage niso. Po mojem mnenju ene najkakovostnejših plenic.
Pa Pampers Active fit in Easy Up, ki so uvožene iz Nemčije in jih dobiš samo v Mullerju. Bistvena razlika je med Pampers, ki jih dobiš v običajnih trgovinah (narejene na Poljskem) in tistimi iz Mullerja, ki so narejene v Nemčiji. Isto so adaptirana mleka, ki jih dobiš v Mullerju, cenejša od naših in boljša, vsaj za Hipp sem prepričana.
Meni so bile Huggies iz Mercatorja poden, ostalih potem nisem več probala.

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
26.3.2006 9:49:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Grascakinja)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
26.3.2006 11:25:51   
Anonimen
kerensa niso premočile.če otrok spi celo noč in to 12 ur pa naj,jaz ga ne mislim zbujat,saj nočem nobenih težav,da bi se navadil in potem ne bi bilo speti spanja.
Libero in huggies nam niso premočile.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
26.3.2006 15:07:33   
KODA
Meni so bile najboljše Huggies(modo zeleno pakiranje) ali Pampers Sensitive.Nobene mi niso premočile.Navadne zelene Pampers,so mi pa pretrde(pregrobe).

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.3.2006 17:12:17   
potocnik
Če sprašuješ za primerjavo plenic Pampers in Huggies, so meni Huggies neprimerljivo boljše (govorim o zeleno-modrih), nikoli ne premočijo, medtem ko sem bila s Pamperskami vedno znova razočarana, ker je bil mali velikokrat premočen.

Zdaj pa uporabljamo Hoferjeve Mylove in smo z njimi zelo, zelo zadovoljni, so pa najmanjše od 7 kg naprej. Cena pa je 2390 sit za 62 kom.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.3.2006 18:25:23   
Janika
Pampers sleep &play in Sensitive so zakon.

(odgovor članu potocnik)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.3.2006 22:32:04   
Pupica
Kerensa sprobaj jih prvo. Jaz sem odnehala. So vse hvalile od Hofra plenice, in sem jih še jaz vzela en paket. Super na otip. Niso premočile. No čez 2 dni smo imeli mal pikasto rit. Čez 3 dni je bila rit že skoraj rdeča, pa jo še vedno maževa vsakih s hladilnim mazilom.
Sedaj sem obupala, res mi je žal, ker mečemo skoraj suhe plenice v koš, ampak očitno nam ni usojeno da bi ceneje skoz prišli, ker ima malčica preobčutljivo ritko.user posted image
Pa tudi ker se odvajamo od pleničk sva sprobala hlačne plenice iz DM-ja(e vem kako se reče...ene žabe so gor). Tut ne gre...rit je bla kuj rdeča, čeprov jih je imela le čez dan...user posted image

(odgovor članu Janika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.3.2006 11:24:29   
Mikica
Za Robija zdaj uporabljam Huggies zeleno-modre, ko je bil manjši pa sem uporabljala rdeče-modre Huggies. 
Meni je najbolj všeč to, da ima elastični pas in kakci ne uhajajo ven, kar se je neštetokrat zgodilo pri Pamperskah (smo jih kar veliko dobili za darilo). 
Zadnjič pa sem v Mullerju kupila njihove plenice, pa so tudi OK.  

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
28.3.2006 13:53:57   
Tricia
Poljske Pamperske so user posted image (plastične, smrdijo in premočijo).
Probali smo tudi Nemške (iz Mullerja) in Italijanske (Pampers premiums) in so zakon, vendar se mi zdijo malce predrage.
Mi zdej že ene tri mesece rabimo Huggies (zeleno-modre) in sem res zadovoljna z njimi...nikoli še niso premočile in cenovno so bolj ugodne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.3.2006 14:55:17   
sazi
Huggies plenic ne poznam, sem pa najprej uporabljala Pampers Newborn (1) - super plenice, ampak drage ko user posted image . Nad Pampers (2) sem bila ćisto razočarana, zdaj pa uporabljam Beauty Baby (2) 3-6kg in so super, stanejo pa 1300sit 44kom. Je že 3 tedne v teh plenicah in njegova ritka ne kaže nobenih negativnih znakov.

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?