|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RATALO JE!!!
25.3.2006 21:35:47   
afna
Pozdravljene punce,

pred kakšne pol ure sem prvič v življenju delala test in je pokazal precej nedvoumni + (CB)!!! tako sem vesela, da ne znam povedat.. pa čisto ta prvič, ko sva  poskusila, kar ne morem dojet. torej, vsem tridesetletnicam, pa starejšim, pa seveda tudi mlajšim- držim pesti in upam, da vam bo kmalu uspelo. Moj fant si še sploh ni opomogel od šoka, sploh ni računal, da bo že kar takoj ratalo-user posted image

ja, še znaki: po pravici povedano sem jaz čutila, da se nekaj dogaja. par dni po ovulaciji sem začela čutit praskanje (ščipanje) v spodnjem delu trebuha, nekje pod popkom. ampak ni bilo v trebuhu, bolj nekje v podkožju- v mišicah, kot če bi imela malo nategnjene trebušne-- tako se mi je vsaj zdelo. po moje je taka čudna bolečina (sej ni, da bi res ful bolelo) edini zanesljivi znak; ker vsi ostali so lahko tudi bolj subjektivni. je pa res, da sem bila nenormalno zaspana (spala sem npr. 10 ur, pa sem se zbudila utrujena), pa joške imam malo večje.

v glavnem, držite pesti, da bo vse v redu do konca, da bo ginekolog potrdil "diagnozo" in da bom sploh ena srečna in zdrava user posted image

hvala tudi za odgovore, predvsem naji3!! zdaj grem pa proslavljat, upam, da en požirk šampanjca ne bo problem!

ps. ja, še to: midva sva delala približno na vsaka 2 dni (ali pa tri) v najbolj kritičnem času- sem si sicer zračunala, kdaj je ovulacija, ampak za vsak slučaj sva malo prej začela in malo kasneje končala. in kot rečeno, že v prvo se je prijelo. DRŽIM PESTI ZA VSE!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: RATALO JE!!!
25.3.2006 21:43:11   
lelaval
user posted image user posted image  Č E S T I T K E user posted image user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu afna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.3.2006 21:43:16   
brina_3
user posted image user posted image čestitkeuser posted image user posted image
mirno in lepo noesčnostuser posted image user posted image

(odgovor članu afna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.3.2006 21:51:32   
KODA
user posted image user posted image čestitke

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu brina_3)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.3.2006 22:01:11   
K_a_t_j_a
user posted image user posted image ČESTITKEuser posted image user posted image !!!!  Pa lepo nosečnost!!

(odgovor članu afna)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.3.2006 22:21:34   
Bubamaraa
user posted image user posted image user posted image ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.3.2006 9:58:22   
dulcinea
B R A V O !!!user posted image user posted image user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.3.2006 10:28:23   
x_srečka_x
user posted image čestitke user posted image  mirno in lepo nosečnost user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.3.2006 12:50:26   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image iskrene čestitke....

(odgovor članu x_srečka_x)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
26.3.2006 13:07:04   
Teja K.
user posted image user posted image user posted image ČESTITAM! UŽIVAJS VOJIH NAJLEPŠIH DEVET MESECEV.

(odgovor članu afna)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.3.2006 16:15:25   
daisy23
čestitam user posted image ...želim t lepo in zdravo nosečnost. Ne pozabi na srečo, ki ti je dana.user posted image .Drži pesti tudi za nas.

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.3.2006 18:46:45   
tajči84_
user posted image Čuser posted image Euser posted image Suser posted image Tuser posted image Iuser posted image Tuser posted image Kuser posted image Euser posted image  

Želim ti lepo,zdravo in mirno nosečnost...
Držimo pesti zate in tvojega user posted image ...ti pa drži še za nas,ki nimamo take sreče kot ti...user posted image  

(odgovor članu daisy23)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.3.2006 19:17:11   
nelly
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Č E S T I T K E user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.3.2006 20:10:30   
tejč
čestitamo!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu afna)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.3.2006 20:42:48   
Barbk
user posted image ....Afna želim ti čudovito nosečnost, predvsem 9 zdravih mesecev.Da se ti vse prav kmalu pridružimo. Barbk

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.3.2006 21:01:05   
ANDREJA 75
ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image PA PAZI NASE IN NA SVOJOuser posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.3.2006 22:23:16   
kasija78
Cestitam user posted image  user posted image  user posted image  !!!

kasija

(odgovor članu ANDREJA 75)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.3.2006 7:31:28   
hati
user posted image  user posted image  user posted image  čestitke user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu afna)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.3.2006 7:53:01   
Grizo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu afna)
Neposredna povezava do sporočila: 19
27.3.2006 9:30:10   
cocki
Čestitam Afna in ti želim in držim pesti, da bo vse ok!!!! Uživaj v user posted image

(odgovor članu Grizo)
Neposredna povezava do sporočila: 20
27.3.2006 15:15:05   
inja2
Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cocki)
Neposredna povezava do sporočila: 21
27.3.2006 15:15:22   
bombonček
Čestitam!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cocki)
Neposredna povezava do sporočila: 22
27.3.2006 15:26:56   
Elžbet
Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image , dobrodošla med svežimi novemberkamiuser posted image  

Lepo in mirno user posted image

E user posted image

(odgovor članu afna)
Neposredna povezava do sporočila: 23
27.3.2006 19:10:19   
potocnik
Bravo, čestitam!!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Suzana

Enej je rojen 22. junija 2005 v Mariboru.

http://enejpo.moj-album.com/

(odgovor članu Elžbet)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?