|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mamica, ki ni prebolela nobene otroške bolezni
25.3.2006 16:23:14   
Mala Vita
Ja, to sem jaz. V otroštvu nisem imela ne rdečk, ne vodenih koz...nič...nobene otroške bolezni....zdaj imam malo punčko in me je kar groza, da bom to prebolevala zdaj ko sem že mamicauser posted image A je imela katera podoben primer?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mamica, ki ni prebolela nobene otroške bo...
25.3.2006 16:33:27   
soncek&luna
jaz sem norice  prebolevala v 25.letu..... no, na sreco, takrat se nisem bila mamica

Mami, pika moja!

(odgovor članu Mala Vita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.3.2006 17:54:41   
kofetek2010
vodenih koz jaz tud še nisem imela in jih niti od sina nisem dobila user posted image

(odgovor članu Mala Vita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.3.2006 17:59:14   
TVN
Mala Vita, pozanimaj se pri svojem OZ, kako je z morebitnimi celjenji. Jaz sem kot odrasla prebolela norice in ti rečem, da je bilo GROZNO! Imela sem jih prav povsod!! Mislim, da se vsaj proti noricam lahko uspešno preventivno cepiš....

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.3.2006 18:19:34   
mml
cepijo te lahko tudi proti rdečkam, mumpsu in ošpicam...enako cepivo kot za otroke (MMR), obstaja tudi cepivo proti noricam...samo mislim, da je to vse samoplačniško. Je pa smiselno pri osebnem zdravniku prej dati kri, da te potestirajo, če si mogoče kaj le prebolela. Proti rdečkam si bil pa sigurno cepljena v osnovni šoli...če pa si zelo mlada, si bila cepljena tudi proti ošicam in mumpsu, tako da preveri

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.3.2006 19:44:55   
Tejči
Tudi jaz nisem prebolela nobene otroške bolezni, pa me je tud malo strah, kaj bo, ko bo mala kaj dobilauser posted image  Za ta cepljenja pa se res moram pozanimat.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.3.2006 20:13:55   
Anonimen
Hm, pa si ziher, da res nisi prebolela v kakšni blagi obliki user posted image

JAz sem tudi namreč mislila, da nisem nobene otroške bolezni prebolela. Celo otroški karton smo pregledali, spomnim se nič ne, mama mi je tudi rekla, da nisem bila nikoli bolna, zato sem se dala v začetku nosečnosti testirat.
Test je pokazal, da sem prebolela norice in ošpice. Verjetno v zelo blagi obliki-torej sem in tja kakšno pikico, ki ni srbela in ni bila opazna.

(odgovor članu Tejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
26.3.2006 22:30:26   
Anonimen
Jaz nisem prebolela nobene - definitivno. Sedaj me je družinski prijatelj - infektolog - naročil, da naj pridem in  bo mi na podlagi odvzema krvi izmeril višino protiteles za vse otroške nalezlive bolezni. Če bo kje protiteles premalo pa bomo cepljeniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?