tintara -> RE: nova stara (29.3.2006 6:54:36)
|
Afna pozdravljena v klub nov - dec. Cestitam tudi jaz. JAz sem uradno skoraj gotovo decembrcica, ampak tudi jaz ocitno ne bom odprla nove teme, ker je ne znam. Tolk da veste, kolk sem smotana. Glih navodil pa zdele tudi ne grem brat, ce se nobena ne opogumi in je ne odpre do jutri zjutraj, se bom pa potrudila in prebrala navodila. Sicer pa jaz nosecniskih znakov nimam, razen utrujenosti. Cudno, do zdaj mi je bilo obakrat nekaj slabo, bruhala pa nisem nikoli, trenutno pa komaj vem da sem noseca. Pa imam eno fiksno idejo, da ce ti je slabo, da potem je manj sans za splav in bi se mi kaka slabost kar prilegla. Ceprav, ko sem bila julijka mi je bilo tudi slabo, pa se ni najbolje koncalo. Fora, slabo mi je bilo od ovulacije do testa ene 5x, od testa naprej pa niti enkrat. Naja, si ti kaj bolj zivcna zaradi preteklosti? Jaz sem v bistvu, ko sme si vnaprej predstavlajla, mislila, da bom ziher ful zivcna, zdaj pa niti nisem. Je brez veze, se bom ze takrat presekirala. Takole, sibam na Bled cez pol ure, tko da vsem posiljam lep pozdrav.
|
|
|
|