Zakaj me napotijo na nuhalno v Domžale? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Birdybirdy -> Zakaj me napotijo na nuhalno v Domžale? (24.3.2006 20:27:21)

Pozdravljene!

Sem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] 9t in mi je ginekologinja svetovala naročiti se na nuhalno svetlino v Domžale ( niti omenila ni kam drugam ).
Ni mi jasno zakaj bi šla tako daleč, saj tudi bljižnje ginekologinje delajo te preglede?
Poznam nosečke, ki so to opravile pri svojih ginekologinjah.
Pomagajte!  sem iz Velenja in mi je iti v Domžale k'r mal daleč.
Kaj naj storim?

Hvala za pomoč

Birdybirdy

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (24.3.2006 20:38:34)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

NinaŠ -> RE: Zakaj me napotijo na nuhalno v Domžale? (24.3.2006 20:38:46)

"Nuhalna" je samoplačniški pregled na katerega greš ali ne, kot se odločiš. Če se odločiš za pregled se ti pa splača it k G z licenco, saj ti le ta preračuna tveganje za kromosomske napake (pač glede na videne in izmerjene podatke, tvojo starost,...).

Drugače je bližje Velenju Ljubljana, kjer so tudi G z licenco (npr. v Dravljah).

LP

Dejča -> RE: Zakaj me napotijo na nuhalno v Domžale? (24.3.2006 20:40:49)

Sploh ti ni treba delati v Domžalah - kamor želiš, lahko greš, to je povsem tvoja stvar. Vem, da jo dela tudi ena v Velenju (ne vem, kako se že piše) - pokliči v ZD, pa se naroči. Jaz sem najprej klicala v LJ in ker so imeli tam polno, so mi dali eno drugo št., pa sem šla potem tja (treba je pač iti v določenem tednu, tako da napotijo kam drugam, če sami ne "sfolgajo". Takrat, ko sem jaz imela NS, v Velenju še ni imela licence.

F*S*M -> RE: Zakaj me napotijo na nuhalno v Domžale? (24.3.2006 21:48:37)

Jaz vem za zelo dobro g., ki tudi dela NS in je mislim da najcenejša v Slo samo 7000 SIT, toliko je bilo konec oktobra, ko sem bla jaz, ta je v LItiji, kar menim, da ti je tudi bolj od rok. Men je bla ta zdravnica full super saj sva bila na pregledu celih 45 min, kar je zelo dolgo za ta prewgled ampak si je res čas uzela in sem si mojega pikeca res ogledala, kar potem na morfologiji in sedaj v 28 t, ko sem bila na uz, sem videla mojega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] samo za 2 min, pa še to je velik, ker imamo tak fajn UZ v Trbovljah. Tel. št. trenutno ne vem, če te pa zanima mi pa piši na privat pa ti jo bom poslala

Stran: [1]