a je to alergija na Ospen? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

mika -> a je to alergija na Ospen? (24.3.2006 17:47:19)

V torek je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] dobila OSPEN 750 3x na dan pol žličke. Danes so se ji pojavile po telesu  pikice, ki niso nad kožo.telesno temperaturo pa ima 35,7. najprej sem mislila, da termometer dobro ne dela, ampak meni izmeri notmalno Pa na otip je tudi bolj mrzla. jaz sem v kratkih rokavih, njej sem pa oblekla dva dolga pa se ne segreje.

Pa še to, naenkrat ji raste  9 zob in je že tri dni ful krza.

Hvala za odgovore, Mika

san -> RE: a je to alergija na Ospen? (24.3.2006 18:07:10)

pri nas je hči imela alergijo na osapen in je bila taka kot bi v koprive padla, jaz pa pri visoki dozi ospena (1500) otečem v vratu in vse me srbi.

na tvojem mestu bi šla kar do zdravnice pokazat otroka, ali pa bi jo vsaj poklicala.
srečno
s

Teja N -> RE: a je to alergija na Ospen? (24.3.2006 18:48:09)

Ja, bolje pokazat zdravnici, če je alergija, da bo pravočasno zamenjala antibiotik.

A toliko zob naenkrat?! Ja uboga revčka!

Lp,
Teja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Mojca P. -> RE: a je to alergija na Ospen? (24.3.2006 19:20:38)

Nasemu so se pojavili vecji in manjsi fleki izmenicno po celem telesu (NAJPOGOSTEJE PO OBRAZU), ki pa so na poti do dr. ze izginili. Vrocino je sicer imel zaradi angine, ne zaradi antibiotika, ga je pa ocitno srbelo, ko s eje koprivnica "spuscala", takrat se je obvezno v joku zbudil.
Priporocala bi ti, da pojdi k zdravniku takrat, ko bodo pikice vidne, drugace bo tezko precenil, kaj in kako.
koprivnica se je pri nas pojavila kako uro po tem, ko je pojedel Ospen....sklepam pa, da je to lahko pri razlicnih otrocih razlicno.!!

KODA -> RE: a je to alergija na Ospen? (25.3.2006 0:17:38)

Ko se ji spustijo pikice,je najbolje,da to vidi zdravnik.
Kako pa prenaša,ko ji toliko zobkov naenkrat ven rine?

mika -> RE: a je to alergija na Ospen? (25.3.2006 12:03:04)

Koda, tri dni ji je zaradi zobkov nihala vročina od 39, 6 do 38,5. Strah me je blo, tak da sploh nič nisem spala ponoči. Dlesni ima tako vnete, da so ob robu zobkov krvave. Dobila je tekočino proti vnetju dlesni, ki deluje kot lokalni anestetik. Upam, da bo sedaj bolje, ker danes nima vročine. verjetno ima dlesni že bolj trde, ker je stara 15 mesecev.

Stran: [1]