Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pri 1 letu in pol noče več piti mleka 24.3.2006 14:29:06
|
|
|
|
tinatona
|
Žal ti ne znam pomagat, ker se je moj mali tako spuntal že pri 6ih mesecih. Zdaj pri enem letu pa ga mogoče spije 1dcl na dan (zmešan skupaj z actimelom). LP tina
|
|
|
|
RE: Pri 1 letu in pol noče več piti mleka 24.3.2006 14:33:36
|
|
|
|
total
|
Mi smo tudi toliko stari,pa zjutraj in zvečer pred spanjem spije 270 ml mleka,oz. čokolinota ali pa kakava.
|
|
RE: Pri 1 letu in pol noče več piti mleka 24.3.2006 18:25:23
|
|
|
|
SaaS
|
Moj je pri enem letu nehal mleko piti. Pravzaprav, ko sva se nehala dojiti. Zdaj ima dobrih 16m in mogoče vsak tretji dan spije pol dcl mleka. Ni šans, da bi ga pil. Ga ne silim. Sicer pa poje veliko mlečnih zadev, tako da se ne bojim, da bi zaužil premalo mleka. Je veliko jogurtov, mlečni zdrob, mlečni riž, skuta, sir, tudi čokolino... in tudi v palačinkah in podobni hrani je mleko. Ponoči pa ima na voljo le flaško z vodo, če se zbudi. Zdaj pozimi ko je zrak bolj suh, zaradi ogrevanja, je večkrat žejen, ampak tudi pomislila nisem, da bi mu ponudila mleko. Je z vodo čisto zadovoljen.
|
|
|
|
RE: Pri 1 letu in pol noče več piti mleka 24.3.2006 18:42:42
|
|
|
|
Teja N
|
A podnevi tudi noče, npr. iz kozarca? Probaj ji ponudit čim več mlečnih izdelkov čez dan. Lp, Teja
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?