gost sirast izcedek (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anonimen -> gost sirast izcedek (24.3.2006 9:52:10)

punce mene pa zanima če katera ve zakaj bi lahko prišlo do takšnega čudnega gostega izcedka. ovulacijo naj bi imela v soboto (predivdevam glede na BT), v nedeljo sva z mojim še enkrat [sm=sloncek.gif], s tem da sva tudi oralno [sm=hudicek.gif] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], on pa je bil prehlajen. Ali mislite da je možno da mi je s tem prenesel bacile (izcedek se mi je pojavil v ponedeljek) in je zato prišlo do tega izcedka ali je lahko kaj drugega. moram povedat da je danes, par dni po tem veliko boljše, nisem pa delala nič da bi to omilila razen tega da sem pila LCA jogurt, ki ima dober učinek na tele zadeve. vem da imajo nosečke takšne probleme, ampak je verjetno prezgodaj če je bila res ovulacija v soboto. zanima me tudi če je možno sploh zanositi če imaš probleme tam spodaj, ali sploh lahko še upam ta mesec da nama je ratalo, ali je zaradi teh problemov upov konec?

Anonimen -> RE: gost sirast izcedek (24.3.2006 14:34:43)

Gost sirast izcedek = glivice

Svetujem ti, da se najaviš pri G, da ti bo dal Canesten ali pa kaj podobnega, ki menda naj ne bi bil škodljiv niti za plod, če bi bila noseča. Sicer tudi brez G mine ta zadeva ampak traja dlje...

Lp

KODA -> RE: gost sirast izcedek (24.3.2006 14:45:54)

Sigurno so glivice.
V lekarni dobiš tudi brez recepta Borax svečke.Meni te pomagajo.

Stran: [1]