|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Obrnila mi je hrbet, pokazala nasilje pre...
24.3.2006 13:12:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tassy

user posted image  Torej.....rabim strokovno pomoč.

JA.. vsi jo rabimo.. strokovnjaki pa smo mi sami.. vsak zase..

Nikar zdaj ne padi v neke sfere. kjer kasirajo samo zato da te poslusajo..

Drevo nic ne kasira.. in mu lahko se lazje poves.. kot cloveku.. ker ne komentira.. Karkoli reces, se bo strinjalo..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
24.3.2006 13:44:03   
tehnofil
, me je zbrcala, zlasala, spravila na tla,....
.......dobila nasilnega partnerja

Niti nisi imela dosti izbire. Ker tvoj naučeni vzorec družine je nasilje v družini.

Ne poznam zgodbe. Kaj pomeni "nasilni partner" za tvojega. Kaj je naredil, delal ali dela?

Vprašanje je ali lahko to spremeniš?
Samo v razmislek. Če za trenutek popolnoma vse obrneš in rečeš, da imajo ostali prav. Kaj se mora kljub temu spremeniti in ali se lahko spremeni?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
24.3.2006 13:49:46   
Anonimen

[/quote]

JA.. vsi jo rabimo.. strokovnjaki pa smo mi sami.. vsak zase..
Nikar zdaj ne padi v neke sfere. kjer kasirajo samo zato da te poslusajo..
Drevo nic ne kasira.. in mu lahko se lazje poves.. kot cloveku.. ker ne komentira.. Karkoli reces, se bo strinjalo..
[/quote]

Hvala za prijeten predlog - hop tamalo v voziček in po rožice user posted image  da se malo odpičim od dogajanja...sam ne mi rečt da spet bežim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
24.3.2006 13:56:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil
Ne poznam zgodbe. Kaj pomeni "nasilni partner" za tvojega. Kaj je naredil, delal ali dela?
Vprašanje je ali lahko to spremeniš?
Samo v razmislek. Če za trenutek popolnoma vse obrneš in rečeš, da imajo ostali prav. Kaj se mora kljub temu spremeniti in ali se lahko spremeni?

To kaj pomeni nasilni partner za mojega, ne poznam odgovora - vsekakor pa to ni "da me je udaril ker sem ga tok razpiuser posted image " Sicer se že dolgo ni zgodilo da bi me, nazadnje je rajš vrata s pantov dol vrgel kot da bi me. Pravi da je razlog njegova služba da je tok našpičen, da se ne zna pogovarjat, da si ne zna pomagat...da je tak kot je! Enostavno....ne zna se kontrolirat!

Za razmislek da imajo ostali prav: Na to ti lahko odgovorim to da se moram jaz v roke vzet, narediti red, vztrajat,...biti nežna do njega,...potrpežjiva, ne vzkipljiva,...V glavnem jaz se moram popraviti! Jaz pa sem mnenja da sem taka kot sem! Sej mogoče mam zato probleme, ker mi je že prej Tjazy napisal da rinem z glavo skozi zid.....

(odgovor članu tehnofil)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
24.3.2006 13:59:56   
Gina
Tjazy, to si pa tolk dobr napisal - vse skupaj.user posted image

Tassy, jaz mislim, da so vse reči v človekovem življenju z določenim smislom in da če človek hoče, vse zmore. Tudi ti boš našla svojo srečo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 55
24.3.2006 14:05:12   
Anonimen

ker mi je že prej Tjazy napisal da rinem z glavo skozi zid.....

Jaz ti pravim... postimaj.. potem pa pojdi.. Brez prvega dela.. vidis, da pac ne gre.. Sej si probala.. oziroma bi slo, ce bi bila dovolj trmasta.. samo potem ko bi pogledala nazaj.. bi videla eno samo razdejanje.. prah in zmedo..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
24.3.2006 14:07:55   
Naty*Taja
Le potrudimo se, da bomo boljši starši kot so bili naši in da ne bomo ponavljali njihovih napak!! Dejmo delat svoje!!
Tassy drži se in preživi! Opri se na svojo bebico in svet bo vsaj malo lepši.

MONTIGNAC

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
24.3.2006 14:10:58   
Anonimen
Tassy, poglej kako elp sonček je danes. Pojdita z malo princesko na sprehod. Užij nekaj minut tega prelepega dne. Vse bo še dobro, boš videla, da bo.
Bodi pogumna in pojdi z dvignjeno glavo naprej. Obljubi si, da nikoli ne boš do svoje princeske takšna mama, kot je tvoja do tebe. Morala boš zaživet na novo, le tako greš lahko naprej.
Eno rožico zate user posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
24.3.2006 14:11:04   
Anonimen
Joj, Tassy, tebe pa res vsi probajo kontrolirat in podredit in ti vedno dopovedujejo, da nisi ničesar zmožna. Obdana si s samimi zakompleksanimi ljudmi, ki imajo polno svojih problemov, a se z njimi niso sposobni soočit in zato se raje spravljajo nate. Ampak si, si zmožna vsemu temu reči ne in se upret in postavit zase in za otroka. Samo poišči to moč v sebi, imej se rada in ne pusti se jim. Nobeden nima pravice s tabo pometat in te poniževat!
Poskušaj se pozanimat, kako je z materinskimi domovi in varnimi hišami.

Mogoče ti bo ta stran kaj pomagala:
http://www.drustvo-zenska-svetovalnica.si/nasilje_5.php

Pa srečno!

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
24.3.2006 14:18:25   
TINALAN
Potem je pa tvoj partner kolerik. Naj se gre zdravit. Čr vrata s pantov sname,...... pa naj gre k psihijatru. Resno mislim, naj se gre pogovorit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 60
24.3.2006 14:20:19   
TINALAN
Kolerik je dinamična oseba, ki sanja neuresničljive sanje in se hoče dotakniti nedosegljive zvezde. Vselej cilja, dosega in uspeva. Njegov temperament najlažje razumemo in z njim shajamo, vse dokler upoštevamo njegovo zlato pravilo: "To naredi po moje in TAKOJ!" Koleriki so podobni sangvinikom po tem, da so odprti, brezbrižni in optimistični. Znajo odkrito komunicirati z ljudmi in vedo, da se bo vse končalo dobro, dokler bodo imeli glavno besedo.

So rojeni voditelji in jih njihova narava sili v nadzor položaja. Koleriki sicer nočejo vsiljevati svoje volje, marveč v različnih položajih hitro odkrijejo logično rešitev in predvidevajo, da tudi vi hočete, kar je pravilno. Ko poznate njihov mišljenjski vzorec, se jim lahko uprete, za kar vas bodo spoštovali. Če koleriku pustite, da vas rine sem in tja, bo s tem nadaljeval. Ker kolerik izreče, kar tisti hip misli, in ne razmišlja o sogovornikovih občutkih, ga pogosto prizadene, vendar to ni njegov namen. Ker se kolerik ukvarja z resničnostjo in prakso, običajno ne sočustvuje z bolnimi ali šibkimi. Niso hudobni ali kruti; zgolj nimajo časa za trpeče. Močni koleriki od otroštva naprej vedo, da imajo prav. Začuda je močni kolerik najbolj sposoben nekaj nagonsko pravilno oceniti. Če niste prepričani v katero smer naj bi se obrnili, sledite njegovi močni osebnosti.

(odgovor članu TINALAN)
Neposredna povezava do sporočila: 61
25.3.2006 14:15:28   
KODA
Bodi pogumna,zaradi otroka.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu TINALAN)
Neposredna povezava do sporočila: 62
25.3.2006 19:50:58   
karmy
  1. Varna hiša Maribor; Center za socialno delo Maribor, Dvorakova 5, 2000 Maribor
    varnahmb@siol.com, telefon: 02 480 11 86, 02 480 11 87
  2. Zavetišče SOS telefon Ljubljana; Društvo SOS telefon, p. p. 2726, 1000 Ljubljana
    [email=drustvo-sos@drustvo-sos.si]drustvo-sos@drustvo-sos.si[/email], telefon: 080 11 55
  3. Regionalna varna hiša Celje; Društvo regionalna varna hiša Celje, p. p. 347, 3000 Celje
    varna.hisa@siol.net, telefon:  03 492 63 57
  4. Zavetišče Pepcin dom; Center za socialno delo Krško, Cesta krških žrtev 1, 8270 Krško
    zdenka.prevejsek@gov.si, telefon: 07 49 22 325
  5. Varna hiša Novo mesto; Društvo življenje brez nasilja in krivic za podporo žrtvam kaznivih dejanj, p. p. 345, Novo mesto
    telefon: 031 393 614, 07 33 26 895
  6. Varna hiša Gorenjske; Društvo za pomoč ženskam in otrokom žrtvam nasilja, p. p. 575, 4103 Kranj
    telefon: 051 200 083
  7. Zavetišče za ženske in otroke nasilja; Društvo varnega zavetja Ljutomer, p. p. 18, 9240 Ljutomer
    v.h.ljutomer@siol.net, telefon: 02 584 83 90
  8. Krizni center Ženske svetovalnice; Društvo ženska svetovalnica, Miklošičeva 14, 1000 Ljubljana
    zenska.svetovalnica@guest.arnes.si, telefon: 040 260 656, 031 233 211 , 01 434 72 61

Seznam materinskih domov:
  1. Materinski dom Ljubljana; Karunova 16 a, 1000 Ljubljana
    materinskidom@siol.net,  telefon: 01 283 37 45
  2. Materinski dom Gumnišče; Zavod Pelikan – Karitas, Litijska cesta 24, 1000 Ljubljana
    materinski.dom@karitas.si
  3. Materinski dom Višnja gora; Zavod Pelikan – Karitas, Litijska cesta 24, 1000 Ljubljana
    materinski.dom@karitas.si
  4. Materinski dom Postojna; Talita Kum, Ljubljanska 28, 6230 Postojna
    [email=talitakum-zavod@siol.net]talitakum-zavod@siol.net[/email], telefon: 05 720 39 84 
  5. Materinski dom Solkan; Zavod Karitas Samarijan Solkan, Skalniška 1, 5250 Solkan
    karitas.samarijan@siol.net, telefon: 05 33 00 234
  6. Dom Karitas na cesti; Zavod Karitas Samarijan Solkan, Skalniška 1, 5250 Solkan
    karitas.samarijan@siol.net, telefon: 05 33 00 234
  7. Zavod Socio; Zavod za socialno varstvene dejavnosti Celje, Stanetova 4, 3000 Celje
    socio@siol.net, telefon: 03 49 24 042
  8. Materinski dom Maribor; Center za socialno delo Maribor; Na Jelovcu 22, 2354 Bresternica
    materinski.dom@triera.net, telefon: 02 623 25 52, 051 260 160
upam da ti bo to kaj pomagalo...

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 63
27.3.2006 10:43:12   
tehnofil
....ne zna se kontrolirat!

Tak sem bil sam. Jeze enostavno nisem kontroliral. Sicer ni prerasla v nasilje ampak v zijanje. Tvoj mož ima večji problem, samo tudi to se da popraviti.

narediti red, vztrajat,...biti nežna do njega,...potrpežjiva, ne vzkipljiva,...
jaz se moram popraviti!

Ne se toliko popraviti, kot mu biti vzgled. Vzgledi vlečejo. Mislim, da na tak način. Če oba reagirata vzkipljivo se zadeva ne more nikjer ustaviti. Ne, da se moraš popraviti, ker si tako slaba, ampak zato da mu boš luč. Kako naj ve kakšna je luč, če je ne vidi vsak dan? Če ima željo se bo lahko popravil, ampak samo s tvojo pomočjo. Poglej si odgovore pod temo KRIČIM.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?