|
RE: Obrnila mi je hrbet, pokazala nasilje pre... 24.3.2006 12:35:17
|
|
|
|
mamči
|
Ne bom ti govorila, kaj je prava mati, to sam aveš in verjamem, da zelo boli,ker se tvoja ne obnaša tako, da si zasluži ima mati. Veš, kak naj bi bil pravi partner, to tvoj sigurno ni. In zdaj verjetno sigurno veš, na koga lahko v resnici računaš. Mislim, da je najbolj boleče spoznanje, ko v resnici ostaneš SAMA. Ampak ti imaš še majhno punčko, ki te potrebuje in verjamem, da boš iz njene ljubezni lahko črpala moč. Kaj bi jaz naredila v tvoji koži ?? Pravzaprav ne vem.... . To pa zato, ker si ne znam predstavljat, da bi se me moj fizično lotil in zato, ker mi mati vedno stoji ob strani (pa oče tud). Kot sem razbrala, se tvoj nima namena poboljšat in kaj je še važnejše, tebi tud ni več do njega. Če bi napr. ti bila zainteresirana do življenja z njim (razumem, da nisi), potem bi jaz poskusila njega prepričat, da greva na SVOJE. sTEM SE ZNEBIŠ VSAJ TAŠČE IN IMAŠ MOGOČE VEČ MOŽNOSTI "PREOBLIKOVAT" ups. črke, tvojega dedca. Torej, da ga "prevzgojiš", oblikuješ. S tem pa (pokvarjeno mišljenje) pridobiš čas, da za sebe nekje iščeš nove možnosti in nato lepega dne enostavno zbrišeš. Ne vem, utrnila se mi je pač taka pokvarjena verzija, ker so pač tudi ljudje okoli tebe pokvarjeni in se greste pač pokvarjene igre. Ne vem pa koliko ti živci (beri hladnokrvnost) dopušča to možnost. Najboljša varianta pa bi bila, da enkrat za vselej zradiraš osebke, ki te tako obravnavajo, greš na svoje (kaka sobica se bo pa ziher našla) in začneš tako, kot TEBI odgovarja. DOBRE PLATI: - psihični mir za tebe in za otroka, mirno življenje, dalo ti bo zagona za vnaprej, novo upanje in nova svoboda, hitro boš spoznala nove ljudi, prijateljice, kolegice, imaš možnost srečat tvojega ČISTO PRAVEGA partnerja... SLABE PLATI: - za vse boš sama, finance (bo že!), popolna reorganizacija življenja (kar sploh ni nujno slabo), trdna boš morala bit, ker po moje bodo te veliko izsiljevali in še kaj Najverjetneje (skoraj sigurno) bi jaz lepo mahnila na svoje, ne glede na to, da bi bil začetek preklemano težak. Sem pa trmasta in to je v taki situaciji celo zdravo. Še to - tvije razmere v družini so pripomogle, da vse to doživljaš. Ne krivi se, karkoli je, nikoli se te ne bi smel NOBEDEN fizično lotit !!!!! Vso srečo in mislim nate
|
|
|