Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Od katerega meseca športni voziček?? 24.3.2006 4:56:02
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz jo pri 9 mesecih še nisem dala v športnega, ker mi večino časa še vedno spi v vozičku (ko je čas za spanje, jo dam v vozek ), športni pa hrbtni del le ni tako ojačan.
|
|
RE: Od katerega meseca športni voziček?? 24.3.2006 6:57:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo začeli uporabljari športnega , ko je bil star 6,5 mesecev in v njem veliko bolj uživa.
|
|
|
|
RE: Od katerega meseca športni voziček?? 24.3.2006 8:31:03
|
|
|
|
viv_
|
Od začetka, ker se je polegel v povsem ležeč položaj. Pri 5 mesecih je imela že eno brzino dvignjen naklon, ker se ji je v ležečem položaju mešalo, ker ni videla okrog.
|
|
|
|
RE: Od katerega meseca športni voziček?? 24.3.2006 9:22:02
|
|
|
|
Anonimen
|
pri 1. od začetka ker se je dal v čist ležeč položaj, pri 3. mesecih sem jo že dvignila za 1 stopnjo. zdej mam drug vozek - pliko p3 in ne gre v čisto ležeč položaj zato bo prve 3 mesece v lupinici ki se jo da na voz pol pa v športnem vozku s pač kukr se da dol sedež dat- isto kot pri prvem ena stopnja.
|
|
|
|
RE: Od katerega meseca športni voziček?? 24.3.2006 9:57:34
|
|
|
|
Naja31
|
Kar kmalu, rojen je bi aprila, enkrat julilja sem ga dala ze v športni vozicek, predvsem zato ker je bilo v košari zelo vroče. Se je pa dalo tudi na športnem sedežu nakoln dati čisto v ležeči položaj, tako da to ni bil problem.
|
|
|
|
RE: Od katerega meseca športni voziček?? 24.3.2006 10:10:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj te vem, zelo hitro, namreč rodila sem junija, in v jajčki je vedno ful švical Tak da smo ga recimo v roku mesca dali v športni del, naslonjalo je min. dvigjeno, kar ni nič narobe,saj imamo posteljico tudi
|
|
|
|
RE: Od katerega meseca športni voziček?? 28.3.2006 19:42:42
|
|
|
|
bombonček
|
Mi imamo od 9 meseca zappa!
|
|
|
|
RE: Od katerega meseca športni voziček?? 28.3.2006 20:12:27
|
|
|
|
KODA
|
Od samega začetka.Voziček je imel tri naklone.Tako,da sem ga dala v ležeči položaj.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nenadno šepanje otroka - moramo biti zaskr...Dva tedna po okužbi zgornjih dihal, na primer po prehladu, se lahko pojavi nenadno šepanje malčka ali otroka. Za kakšno ...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?