Zakaj mi bruha? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


riki -> Zakaj mi bruha? (23.3.2006 21:09:48)

Dober večer!

Jaz več ne vem, kaj naj si mislim. Moj Tristan je star 8 mesecev in mi je ta teden že dvakrat bruhal po kosilu. Danes je jedel korenčkovo juho z gresom, ki jo obožuje in je cca. pol ure po tem vse zbruhal. In  potem. Živahen naprej, kot da se ni nič zgodilo. Vse mogoče sem že študirala, kaj bi lahko bilo. J e pa res, da tudi sekundo ni pri miru. Tudi med hranjenjem skače v stolčku, se dviguje obrača, pa čeprav je privezan. Potem sem razmišljala, kaj pa če bruha zato, ker si vse živo tlači v usta, tja do grla, da se mu vse obrne(tudi po 4 prste naenkrat). res ne vem več. Ali je možno ,da od zob? Samo meni je to malo verjetno. Kaj mislite? Se je vam tudi kaj takega dogajalo? Za vsako izkušnjo oz. nasvet vam bom zelo hvaležna. Hvala že vnaprej.

Lep večer riki in Tristan




tomturkcar -> RE: Zakaj mi bruha? (23.3.2006 21:52:24)

čau, mislim, da ni nič hudega, naša punčka ima šest mesecev in je ravno tako po kosilu bruhala in to se je dogajalo 14 dni pred prihodom prvega zobka tako, da to vse spada zraven[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]




Anonimen -> RE: Zakaj mi bruha? (23.3.2006 21:53:13)

Možno tudi zato,ker si prstke rine ali pa mu hrana ne paše ( njegovemu želodčku ).Poskusi samo korenčkovo juho .Mogoče mu gres ne paše več.Nikoli ne veš.Moj je jedel vse,potem pa je naenkrat tudi začel bruhat ob določenih sestavinah.





Stran: [1]