|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   menstruacija?
23.3.2006 15:25:43   
mateja_goljev
Pozdravljene,
Menstruacijo bi morala dobiti 16.3;ki pa je nisem. Pač sva v nedeljo imela odnose, in ko sva končala sem videla da je vse krvavo, ko pa sem se umila in ko sem šla ponoči na wc pa ni blo več duha in sluha o menstruaciji, tako do danes. Malo me bolijo jajčniki.
Kaj bi lahko bilo narobe? naredila sem test 18.3 pa je bil negativen. Moram povedat da se že 2 leti trudiva na otročičku, pa zaman, bila sem na HSG, pa je vse ok; mož je bil na spermiogramu, in je neki srednji izvid, ni najbolji, ni pa tako da se ne bi dalo po naravni poti. Kaj naj naredim. Ginekologinja mi je  rekla da naj naredim v petek še en test če je še ne bo in naj jo nato pokličem. Ima katera enake izkušnje ali kaj podobnega.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: menstruacija?
23.3.2006 15:50:33   
PIKAPOKA17
jp mam....tud men ni šla menstra tako kot bi mogla....nikol ampak zares nikol mi ne zamuja...tokrat pa mi je...morala bi jo dobiti v torek 14..pa je ni bilo...sem bla že vesela...ker pač tudi midva veselo čakava +....ampak v petek ko sem se peljala na morje pa je prišla ...samo malo dober dan in še to ni blo tako kot ponavadi...potem naslednji dan nič in potem spet eni flekci...Kar nekaj. Mislim da je vse bolj psihične narave nič drugega...s psiho se da marsiaj narediti ampak ne pa toliko....naredila sem test pa je bil negativen..tako da pač gremo v nove bolje....

se ne sikiram pač ko bomo bomo...mislim pa res da psiha kar veliko pripomore k zamujanju menstruacije in vsem ostalij spremembam

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: menstruacija?
23.3.2006 16:06:15   
mateja_goljev
Ja psiha ima res velik vpliv na vse skupaj, ker si preveč želimo. Upam, da mi bo čim prej okazalo +, do takrat pa se bom probala čim manj sekirat.

(odgovor članu PIKAPOKA17)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?

Z robčki in fiziološko raztopino. (0%)

S pumpico. (0%)

Z baby vac. (0%)

Število vseh glasov: 0

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!