napaka v dohodnini (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

Anonimen -> napaka v dohodnini (23.3.2006 12:48:11)

za vzdrževane družinske člane sem namesto od julija- decembra napisala od januarja do decembra. Vloga je pa že oddana.
Kaj storiti

Anonimen -> RE: napaka v dohodnini (23.3.2006 12:54:53)

Najbolje, da pošlješ na matični urad (UE) prošnjo in razložiš, zakaj se gre....men se je tud to že zgodilo in so me samo pohvalili, kako sem "resen državljan slovenije" in da kaj takega ne doživijo vsak dan oz. vsako leto, tko da ti kar napiši en dopis pa se bo vse dobro izteklo!
Nati

Udb -> RE: napaka v dohodnini (23.3.2006 13:02:49)

Pokliči na svoj davčni urad in vprašaj!

*pepelka* -> RE: napaka v dohodnini (23.3.2006 13:04:32)

Tudi meni se je enkrat zgodilo, da sem pozabila vpisati neki znesek, pa sem poklicala na davčno in so  mi dejali, naj pošljem še eno vlogo s pravimi podatki., oni pa bodo pri vnosu v računalnik seveda upoštevali le tisto, ki bo imela kasnejši datum. To je bilo na davčni Lj-Vič

temboli1 -> RE: napaka v dohodnini (23.3.2006 14:38:13)

Mojemu so iz bivše službe poslali sporočilo, da so mu poslali napačne številke za obračun dohodnine, in to na isti dan, ko je ravno oddal napoved na svojem uradu.
No, stvar je rešil tako, da je poklical referentko, ki je prevzela napoved in ji povedal vso štorijo, dodatno sva napisala obrazložitev, kje je napaka, priložila novo obvestilo, in je kar osebno to nesel, kjer pa mu je referentka dala oddano napoved, ki jo je lahko popravil.
Upam, da sem kaj pomagala.

Reja -> RE: napaka v dohodnini (23.3.2006 14:40:28)

Pri nas kar pokličemo tja, pa se potem oglasimo ali pa oni popravijo, ni panike.

Srečno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Stran: [1]