Gina -> RE: ČE SRČEK NE BIJE (16.8.2006 22:08:30)
|
IZVIRNO SPOROČILO: PIKA Namreč, bila sem na UZ v 8.tednu, plod je velik 7 mm, utripa pa G ni zaznal, naslednjo kontrolo imam čez 1 teden. Imam pa povečane in boleče prsi ter vsakodnevne slabosti. Točno tako, kot bi jaz pisala pri 1. nos. Samo še krvavela sem zraven. In so me tako kot tebe poslali po enem tednu na čiščenje, ker pri 9. tednih srčka še ni bilo kao nikjer. No, pa sem jokala in sitnarila, da na čiščenje pa ne grem, da bom počakala....in glej ga zlomka!!!!!! Moj otrok je čisto normalno rasel. V bistvu me je vmes pregledala ena druga zdravnica in rekla, da morda res nič ne bo, morda pa da bo, amapk naj lepo počivam in bom pogumna in počakam, kar bo pa bo. Pa tablete mi je dala, ker sem še vedno takrat že 14 dni skupaj krvavela! Moj otrok se je rodil zdrav, čeprav so ga hoteli spravit s sveta pri rosni starosti 8 tednov. Bog ve koliko otrok se še takole zašuštrali, ker je njihova strategija, da čim se nekaj ne vidi, čistit. Jaz bi opčakala. Vsaj mirno vest imaš v vsakem primeru. Lahko bo, lahko ne bo. Ne veš, če ne počakaš. Držim močno močno močno pesti, da bo vse ok. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Po vseh množičnih pisanjih, ko vsakič to zgodbo napišem ob istem vprašanju na rr, zgolj z namenom ohraniti vsaj kako življenje, sem pogruntala, da nisem edina s tako zgodbo. Vsaj še 4 so se v dveh letih oglasile z enako zgodbo. Žal ali na srečo, ne vem kako bi se izrazila. žal, ker se to dogaja, na srečo, ker se niso dale.
|
|
|
|