Anonimen -> Skuta "M" (22.3.2006 21:28:58)
|
Naj vam povem mojo zgodbo o tej skuti. Že tako in tako nisem bila nikoli zadovoljna z to skuto, ampak še vedno jo kdaj kupim. Tako je dilo tudi 1.3.2006. Naslednji dan sem jo odprla, da naredim z nje štrudelj. Ko sem z posodice zajela nekaj žlic sem noter zagledala nekaj modrega. Takoj sem vzela fotoaparat in slikala. Seveda z tega štrudlja ni bilo nič, oz. je nastal jabolčni. Tisti slikci sem posredovala takoj v Mercaror in jim razložila ta neljubi dogodek. Nekaj dni za tem je zvečer ob 19.00 nekdo pozvonil na vratih. Bil je sosed. rekel je da me nekdo rabi na njegov mobitel. ko sem se oglasila mi je gospa razložila da kliče v zvezi tiste skute, ker jo pač polnijo pri njih v Vipavi.Prosila me je da ji tisto "stvar" iz skute pošljem, ker se pač iz slik ne da točno ugotovit, kaj bi to bilo. Sumila je na neko tesnilo.Dala mi je naslov kam ji pošljem. Rekla mi je da me bo "kao" naslednji teden obiskal njihov potnik in mi prinesel paleto njihovih izdelkov, če se seveda strinjam. Seveda sem se. Jaz sem tisto naslednji dan takoj poslala. Od takrat je mimilo že dobre 3 tedne in še vedno nič. Upala sem da bom dobila vsaj pisno opravičilo, ampak tudi iz tega nič. Danes sem jih za vsak slučaj če enkrat spomnila in jim še enkrat poslala slike. Upam da bo pomagalo.
|
|
|
|