Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tiste,ki imate orbitrek... 22.3.2006 21:17:28
|
|
|
|
Jančika_
|
Sem 25 tednov noseča in do pred 10 dnevi sem delala 4-5x na teden po 50-70 minut. Glede tega, kako se je poznalo, težko rečem, ker sem pač noseča, ampak se zdaj, ko 10 dni nisem nič delala, na žalost to zelooo pozna. Hud prehlad se mi je namreč razvil v še hujše vnetje ušesa, tako da ni z miganjem nič.
|
|
|
|
RE: Tiste,ki imate orbitrek... 22.3.2006 21:22:59
|
|
|
|
matahari
|
Jančika ti si pa res carica...jaz sem na orbiju 15 minut na dan - naredim 800 gibov in sem fuč.Sem pa noseča 15 teden..vsaka ti čast
|
|
|
|
RE: Tiste,ki imate orbitrek... 22.3.2006 21:37:04
|
|
|
|
Jančika_
|
Eh, ni sile. Pri 15 tednih še za misliti ni bilo, da bi kaj migala (sem kozlala do konca 16. tedna). Začela sem z 20 minutami pri 17 tednih, pa vedno delam na najlažji stopnji. Ednon ko delam za rit (torej ko gonim nazaj), dam na tretjo stopnjo. Postopno sem podaljševala. Ko ozdravim, bom spet začela bolj na izi. Namen mi je predvsem, da se ne zasedim popolnoma.
|
|
|
|
RE: Tiste,ki imate orbitrek... 22.3.2006 22:09:52
|
|
|
|
sašaš
|
O. pišuka... jaz pa "delam" ene 10 min 2-3x na teden...
|
|
RE: Tiste,ki imate orbitrek... 22.3.2006 22:22:50
|
|
|
|
ona
|
Po mojem je 10 minut premalo,če hočeš kakšne rezultate!Jaz telovadim vsak dan vsaj 15 minut,ampak bolj hitro gonim,tako,da sem na koncu krepana!Potem pa še potelovadim ene 15-20 minut.To delam že cel mesec,a je postava še vedno ista!Bi si rada malo utrdila špehek pred poletjem in upam,da mi rata,ni
|
|
|
|
RE: Tiste,ki imate orbitrek... 23.3.2006 7:35:18
|
|
|
|
dulcinea
|
Hahaha, jst ga imam ja.. Sam nč ne delam na njem. Bo treba začet ja... Sam ne da se mi ga vsak dan vn vlačit, placa pa nkjer nimam. LP;D
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Tiste,ki imate orbitrek... 23.3.2006 8:20:54
|
|
|
|
hati
|
Jaz ga tudi imam ....ampak samo imam..... letos mi še ni uspelo se spravit gor.... joj punce pa kje najdete voljo. meni se pa sam kile nabirajo, se počutim kot kvas....vzhajam....
|
|
|
|
RE: Tiste,ki imate orbitrek... 23.3.2006 9:16:30
|
|
|
|
Jančika_
|
Jaz sem pred nosečnostjo redno tekla in hodila na tae-bo. Če ne bi nič športala, tudi eliptika ne bi kupovala, ker sigurno ne bi delala na njem. Najlažje je, če zraven gledaš televizijo. Naštudiram, kdaj so kake fajn oddaje, pol gre pa kar samo od sebe .
|
|
|
|
RE: Tiste,ki imate orbitrek... 23.3.2006 9:54:10
|
|
|
|
Maxica
|
Jaz sem včasih telovadila vsak dan po ene 45 minut gor. Težavnost sem si sproti prilagajala. Ne morem reči, koliko se mi je poznalo, saj nisem imela nikoli posebnih težav s težo, se mi je pa gotovo poznalo na riti, ki je bila kr precej manj obložena z maščobo . Prijateljica je bila kr močna, pa je telovadila 2x na dan po pol ure, pa isto jedla, pa je ful shujšala. Sedaj telovadim na orbitreku vsak drugi dan (se mi ne ljubi vsak dan umivati las, ker se mi po tej vadbi ful spotijo), pa sem kr zadovoljna. Sem pa gor zihr vsaj pol ure.
|
|
RE: Tiste,ki imate orbitrek... 27.3.2006 15:17:47
|
|
|
|
bombonček
|
Jaz sem vsak dan gor od 10-15minut odvisno od dneva kolk se mi pa pozna pa ne vemker to počnem šele malo več kot en teden!
|
|
|
|
RE: Tiste,ki imate orbitrek... 29.3.2006 14:24:19
|
|
|
|
Maleal
|
JAZ SEM TELOVADLA DO 8MESECA NOSEČNOSTI VSAK DAN 20 MIN.IN SE CELO NOSEČNOST ZREDILA ZA 11KG S TEM DA SEM VSE JEDLA.SE SPLAČA.2MESECA PO PORODU SEM PRIŠLA NA SVOJO TEŽO BREZ DIETE.
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......