Pegperego (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema

Sporočilo

mayy -> Pegperego (22.3.2006 18:47:10)

Kakšen se vam zdi voziček pegperego plikoP3.Ali ste zadovolne z njim,kako se obnese na makedamskih cestah?

*goldfish* -> RE: Pegperego (22.3.2006 19:11:12)

Sicer nimam Pliko P3, pač pa imam Pramette in ni kaj bistvene razlike med njima. Povem pa ti, da ta voziček sigurno ni za makedam.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

tinica -> RE: Pegperego (22.3.2006 20:44:52)

Mi smo ga danes kupili in smo ga že sprobali, na makedamu se ni obnesel najbolje ampak je šlo. Drugače pa sem zadovoljna z njim.

Lp, Tina

mišelinka -> RE: Pegperego (22.3.2006 21:03:25)

Mi ga imamo in smo prezadovoljni[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]! Če bi kupovali še 1X bi kupili isto. Vsak dan na sprehodu ga prehvalim! Mala je stara pet mesecev in sva zunaj od 1. tedna po rojstvu vsak dan, ne glede na vremenske razmere 1-2 X od 1.5 ur do 2 uri, tako, da imava že kar nekaj kilometrine! Mi smo kupili zraven še lupinico: no, to pa je druga zgodba[sm=smiley21.gif]!

natasar -> RE: Pegperego (22.3.2006 22:38:46)

Je kvaliteten voziček, vendar sem pričakovala več od njega, glede na ceno vozička.Za po mestu je dober, po makedamu pa ga je težje voziti, čeprav fiksiraš prednja kolesa.

ANJA5 -> RE: Pegperego (22.3.2006 22:42:52)

Ni za makedam !!

MusiMarusi -> RE: Pegperego (23.3.2006 7:34:27)

Mi ga imamo..kupili smo cel komplet Modularni siistem (z košaro, lupinico) in smo zelo zadovoljni...zdaj ga uporabljamo dobrih 5 mesecev in je res zakon...spravim ga v Clia...kar za druge prijateljice ne velja, ki so kupile trikolesnike (ene jih ne spravijo tudi v vecje avte)...Po pesku gre npr. po Tivoliju, ce je pa vecja plast peska pa ne. Moras se sama prvo dolocit in premislit kje bos vozila otrocka...za po mestu je zakon, za po kaksnih makadamskih poteh pa ni primeren.
Pri lupinici me moti samo to, da mu je full vroce v njej..pa ceprav ga full malo oblecem.
Veliko veselja pri zbiranju!

taška30 -> RE: Pegperego (23.3.2006 15:47:06)

Še ena, ki ti pove, da za na makedam ni. Sploh. Pa za na sneg tudi ne, razen, če ni povsem trd sneg. Jaz imam zato kar probleme pozimi, ker dokler nam okoli bloka ne sčistijo, ne morem nikamor ven.
To je tak bolj mestni vozek, jaz pravim. Je pa super, ker je lahek, ker se fajn zloži. Aja, to govorim o Pramette modelu.

Anonimen -> RE: Pegperego (24.3.2006 9:23:41)

plikoti so zakon! mi mamo 2! sploh za po mestu. tut po kakem bolj finem makedamu gre ampak zelo treseče, sej ma manjša kolesa. za makedam so tavelke gume in dobro vzmetenje.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (14.6.2007 7:27:15)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Maxica -> RE: Pegperego (14.6.2007 9:08:05)

Tudi jaz imam zdaj že tretjo leto redno v uporabi Pliko P3, pa sem z njim v vseh pogledih zelo zadovoljna. Razen seveda že omenjene vožnje po makadamu.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Če bi se zdaj odločala, bi, glede na to, da je v našem kraju za sprehajanje pretežno makadam, nabavila PP AT4 (ima večja kolesa, pa bolj športen).

bilbo -> RE: Pegperego (14.6.2007 20:54:11)

mi imamo AT4 in je zakon, za vsak teren!!!

Stran: [1]