Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Rotirajoča krtača za lase 22.3.2006 14:38:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Dej nabav pa poj povej mene tud zanima.
|
|
|
|
RE: Rotirajoča krtača za lase 22.3.2006 14:38:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Seveda Splišni, če to kupiš, boš potem zgledala kot Andie MacDowell.
|
|
|
|
RE: Rotirajoča krtača za lase 22.3.2006 14:42:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Mater sta mi pomagali! Če to ne bo delovalo, se grem pa res na kratko pošišat! Upam, da ima katera ...
|
|
|
|
RE: Rotirajoča krtača za lase 22.3.2006 14:50:30
|
|
|
|
anabanana
|
Splišni, ne se šišat, pejdi v Big Ben in kupi rotirajoče krtačo ki piha topel zrak - mislim, da od Brauna, cca 12.000 SIT. Ima moja kolegica in je super stvar.
|
|
RE: Rotirajoča krtača za lase 22.3.2006 14:54:24
|
|
|
|
Anonimen
|
A toliko je v Big bangu? V Quelleju je 4.500, se mi zdi. A pa ti jo imaš? In je v redu?
|
|
|
|
RE: Rotirajoča krtača za lase 22.3.2006 14:55:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, se opravičujem, kolegica jo ima. Nisem videla. No, potem jo bom pa res kupila, samo še ne vem, a pri Quelleju ali v Big bangu. A pa ta kolegica ima dolge lase? A ima goste? Me skrbi, da bi se mi vse zapletlo, da sploh ne bi šlo skozi. Ker jaz imam gmajno na glavi.
|
|
|
|
RE: Rotirajoča krtača za lase 22.3.2006 15:08:19
|
|
|
|
kofetek2010
|
v Dubaju sem dala zanjo mal manj kot 1.000 sit je pa na "baterijski polnilec" men je takrat pomagala, saj sem vse svoje krtače in ježke doma pozabila od takrat se pa na njej nabira prah... eh, saj se na likalniku tud
|
|
|
|
RE: Rotirajoča krtača za lase 22.3.2006 17:06:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Splišni ti imaš pa res težave sama s sabo. Enkrat gube, drugič lase. Ah dej no malo manj se obremenjuj sama s sabo pa bo. Zdaj bo kmalu topel sonček, pa ti bo on posušil lase. Boš vidla kok boš fejst
|
|
|
|
RE: Rotirajoča krtača za lase 22.3.2006 17:40:19
|
|
|
|
Reja
|
Meni so se v to krtačo zapletli lasje. Tako da je od takrat od sestre. Samo opozorilo, da jo uporabljaj previdno, če jo boš nabavila
|
|
|
|
RE: Rotirajoča krtača za lase 22.3.2006 20:29:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojej, Reja, no, tega sem se bala. A to se potem res lahko naredi. Na, pa spet ne vem, kaj naj naredim. Ja, anonimna, saj če tako pogledaš, se res še zdi, da imam malo problemov zadnje čase. Mogoče se pa bližam drugi puberteti. Čisto možno. Pa še to, na soncu se gube še ful, ful bolj vidijo ... pa slamnati lasje tudi.
|
|
|
|
RE: Rotirajoča krtača za lase 22.3.2006 22:11:10
|
|
|
|
Marogica
|
Splišni, na žalost ti ne vem pomagat, ker sploh ne vem, da takšne krtače obstajajo . Imam pa tudi slamnate lase, jaz jim pravim žimaste, pa mi je najbolj enostavno, da imama kratke. Tako pa so roke dovolj, pa čeprav obe levi. Enkrat skozi lase, pa imam TOP frizuro, brez utrjevalcev, gelov.
|
|
RE: Rotirajoča krtača za lase 23.3.2006 8:28:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, marogica, za to bi jaz morala imeti res čisto, čisto kratke, ker drugače imam takoj mah na glavi. Saj zdaj premišljujem, če se ne bi res pošišala. Saj včasih mi je pasala taka kratka frizura, zdaj, ko sem shujšala, bi mi mogoče spet. Ooooo, imam jaz problemov!
|
|
|
|
RE: Rotirajoča krtača za lase 23.3.2006 9:18:18
|
|
|
|
soncek&luna
|
Splisni, men se pa zdis fajn s tvojo frizuro.... no, sicer te vedno zagledam bolj oddaljeno pa tako blizu sva...
|
|
RE: Rotirajoča krtača za lase 23.3.2006 9:20:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, tako govoriš, ker si me videla samo bolj od daleč. Saj veš, iz aviona je vsaka krava črna ... ne, to je ponoči .. oh ja, saj bo.
|
|
|
|
RE: Rotirajoča krtača za lase 23.3.2006 9:29:17
|
|
|
|
soncek&luna
|
ja no, ce pa ne prides nc na kavo.... vabla te pa ne bom vec, sem te ze tokrat za frizura pa, od kolegice mama je vsak drugi dan hodila k frizerju...
|
|
RE: Rotirajoča krtača za lase 23.3.2006 9:37:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, pridem na kavo. Danes popoldne okoli 17. ure. O.K.?
|
|
|
|
RE: Rotirajoča krtača za lase 23.3.2006 9:38:17
|
|
|
|
soncek&luna
|
OK
|
|
RE: Rotirajoča krtača za lase 24.3.2006 9:22:39
|
|
|
|
Mikica
|
Meni jo je moja frizerka odsvetovala... imam pa zelooo goste, težke lase.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?