Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Moj 15mesečnik še ne hodi 22.3.2006 10:24:03
|
|
|
|
kepa*
|
Res je, Gašpi je včeraj dopolnil 15 mesecev in še ne hodi. Pa že dlje časa mu tako malo manjka. Ogromno prehodi, da se me samo malce drži za prst, a da bi se poskusil spustiti, niti šans! Je tak ziheraš! In zelo me moti, ko vsi govorijo: A še ne hodi? No, saj bo... Si pa res želim, da bi že čim prej hodil, ker je zelo utrujajoče, ker ga moram po cele dneve za roko vodit okoli, če ne pa se zbuni... Kaj mislite, koliko časa še?
|
|
RE: Moj 15mesečnik še ne hodi 22.3.2006 10:29:47
|
|
|
|
lan
|
Po mojem bo shodil vsak cas.Nic ga ne "forsirat",da se ne bo ustrasil in sploh naj ti take pripombe "Ali se ne hodi", naj ne pridejo do zivega. Se malo pa bos tekala za njim!hahaha,potem bo sele utrujajoce.
|
|
|
|
RE: Moj 15mesečnik še ne hodi 22.3.2006 10:40:58
|
|
|
|
Baby
|
Pusti ga bo shodil sam ko bo pripravljen! Moja je bila stara skoraj 1 leto in pol! Mi je fizioterapevtka rekla, da nič silit, ker bo sama vedla kdaj je čas. In pa še veliko bolj stabilni so. Skoraj nikoli ni padla. Je pa res, da je že pri 1 letu govorila oz.znala povedat kar nekaj besed!
|
|
|
|
RE: Moj 15mesečnik še ne hodi 22.3.2006 12:41:21
|
|
|
|
Cikica
|
Kepa ne se sekirat,pri nas je bilo isto.Shodil je komaj ko je imel 15mesecev.Bo že,ne sili ga. Veliko sreče!
|
|
RE: Moj 15mesečnik še ne hodi 22.3.2006 13:11:04
|
|
|
|
Jančika_
|
Naš je shodil pri 16 mesecih in enem tednu. Brez panike, kepa*.
|
|
|
|
RE: Moj 15mesečnik še ne hodi 22.3.2006 14:12:13
|
|
|
|
elenš
|
TUDI NAŠA JE SHODILA PRI 15 MES.IN POL , SEDAJ PA KO HODI PA SPLOH NIMA MIRU. SEDAJ SPLOH NE ZNA HODITI POČASI AMPAK SKOZ TEČE , KOT BI HOTELA NADOKNADIT ZAMUJENO. NE SE SEKIRAT VSE OB SVOJEM ČASU.
|
|
|
|
RE: Moj 15mesečnik še ne hodi 22.3.2006 15:36:28
|
|
|
|
Marogica
|
kepa* ne se sekirat, tudi jaz mislim, da bo vsak čas shodil, glede na to kar si napisala. Naš ta večji je shodil tudi okrog 15 mes, pa ni bilo panike. Tudi tvoj otroček si naj vzame čas.
|
|
RE: Moj 15mesečnik še ne hodi 22.3.2006 22:25:18
|
|
|
|
sergeja26
|
kepa* najprej en lep pozdravček- že zelooo dolgo nisem bila nič na forumu... kot so ti že predhodnice povedale- nič ne skrbi, še preveč bo tekal na okoli... na pripombe drugih se pa ne oziraj preveč, saj veš vsak otrok ima za vsako stvar zapisan svoj čas... eni prej to, drugi prej ono... en slonček za Gašpija in zate;
|
|
RE: Moj 15mesečnik še ne hodi 23.3.2006 7:02:36
|
|
|
|
SaaS
|
Bo shodil, potem ga boš pa šele lovila.. Tudi jaz imam doma takega "športnika". Star je 16 mesecev in pol in šele kakšne tri tedne nazaj je začel hodit ob opori ali če ga držim za roke. Pa zdaj bi kar ves čas šibal okoli, jaz se pa kar hitro utrudim, ko ga držim in peljem sem pa tja (noseča 6,5 mesecev)... Bodo že shodili, ko bo za njih čas. Grejo pa tudi meni na živce tiste pripombe: " Ja a še ne hodi? ja sej ne morem verjet!", "A pa ga kaj vspodbujaš? Moraš ga kar malo priganjat, bla bla..!", " Pa če bi imel take čeveljčke, pa drugačne pa bla bla, bi tudi že hodil..!" Kar ošpice dobim!!!! Pol pa kakšne mamice kar utihnejo, ko ga slišijo kako govori. Zdaj že po tri besede skupaj daje v stavke. In če jo še kaj vprašam, če njen tudi že kaj govori, imam pa potem mir okoli hoje!!
|
|
|
|
RE: Moj 15mesečnik še ne hodi 23.3.2006 13:07:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Kepa, brez panike!!! Naš piškotek bo 15 mesecev star čez 7 dni pa tudi še ne hodi sam. Bo že... Upam
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?