problem (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


soncicaT -> problem (22.3.2006 9:45:12)

CAO.

Imam en problem, moj dojenček je star 1 teden in seveda ogrevamo eno sobo malo bolj - kjer otročka umivamo, previjamo...in v čem je problem...jaz sem se malo prehladila, imam občutek da ne hoče malo kuhat, poleg tega sem se po porodu dosti potila...zdaj se to umirja.

Ker nekako ful počivat ne utegnem, pa vem da bi morala, me malo skrbi.

Kaj menite kako si naj pomagam..bojim se da bi okužila še otročka.A naj grem k zdravniku, imela sem rahlo povišano T, je pa res da sedaj več pijem, ker mi tudi paše.

A je kateraa imela podoben primer?

Čišča je normalna...ne krvavim fejst, tudi dojke mi otroček lepo prazni.,

Kaj predlagate.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (22.3.2006 9:49:50)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




dd75 -> RE: problem (22.3.2006 10:11:22)

ojla,
ti samo lepo naprej daj dojit otroka in bo vse o.k., kajti kot je povedala že predhodnica dobi otrok že prek matere toliko protiteles da skoraj ne more zboleti; če pa zboli je pa to v zelo blagi obliki.
Jaz sem isto kmalu po porodu dobila vročino okrog 38st., bolelo me je grlo vendar je bilo z malim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] vse o.k. Po porodu pade odpornost tako da nas kar dosti malce zboli.
Pij čimveč tekočine- najbolje nesladkani čaji, če bo vročina močno narasla vzemi navaden lekadol, za boleče grlo pa Panthol tablete- se jih dobi brez recepta, vendar ne pretiravaj ker gre vse v mleko.
Do zdravnika pa pomoje nima smisla hodit, seveda če ne bo prehudo, ker boš samo še dodatno kakšno virozo staknila.
No, pa čimprej se pozdravi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




tincci -> RE: problem (22.3.2006 18:32:04)

Joj, tudi od mene je po porodu kar teklo, švicala sem kot še nikoli... potem se je to malo umirilo. Sem pa nato bila dva dni prehlajena, pa se tamala ni nič nalezla. Jedla sem po dva Lekadola naenkrat (to še zdaj delam, če me hoče kaj prijet, so mi svetovali v porodnišnici) pa Granobile za grlo.




tincci -> RE: problem (22.3.2006 18:34:07)

Aja, pa roke si umivaj veliko, to je pa nasvet z infekcijske[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




Stran: [1]