Tiamo -> en nasvet, da prespijo noč (22.3.2006 7:31:32)
|
Pri moji je delovalo, že pri 1,5 mesecu: Po 15 uri je nisem pustila spati. Po kosilu je spala cca 2 urici, potem pa nič več. Je bilo težko in po enem tednu je prespala noč. Spat je šla okoli 22 ure, spal do 7 ali 8 ure zjutraj. Po 15 uri sem se z njo igrala, plesala, jo dala na kavč in pred njo plesala in afne guncala (če bi me kdo videl, bi rekel da sem zrela za norišnico), ji pela, kazala knjige in reklame, ji brala, šle sva se igrico kukuc, bibo leze, bibo bubobajo, pri kateri sem ji premikala nogice in rokice..seveda sem se utrudila, potem je v igro stopil očka ali moja mami, če je noč prespala pri nama ali ko sem jaz pri njej spala. Hranila sem jo točno na 3 ure (15 min gor ali dol), tudi, če se je vmes drla ji nisem dala za jest. Po 1 mesecu je potem zaspala ob 21, potem pri 4 mesecih je sama prestavila uro za spat na 20. Meni je tako uspelo in tako je spala dokler nisva začele uvajati goste hrane. Zdaj pri skoraj 8 mesecih, mi zaspi ob 19, spi do 4 popije mleko in spi do 7. Amapk tudi to je super. Meni je to metodo povedala ena RR, njej je uspelo da ji je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] prespala noč že pri 1 mesecu. Upam, da sem saj kateri pomagala... Lp Tia74
|
|
|
|