|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   POPADKI - PRAVI ALI NE?
21.3.2006 16:18:02   
tinaaa
Imamo eno vprašanje. Sem malo čez 38 tednov pa sem pred 3 dnevi začela dobivat popadke, vsakih 10 minut kot ura... pa se niso stopnjevali po intenzivnosti, ampak trajajo že 3 dni... Ves čas, pa bolj močni so recimo ponoči, ko ležim (kje je logika?), pa špika me tam doli... Precej bolijo ampak premalo za čisto taprave (drugič noseča, vem, kolk bolijo...) . Sem bla zihr, da to je to, zdej pa ne vem, če lahko tole še kak teden traja ali kaj????
A je mela še katera podobne izkušnje???

lp 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: POPADKI - PRAVI ALI NE?
21.3.2006 16:58:50   
soncicaT
Po moje se nekaj že pripravlja, lahko da se že po malem odpiraš. Jaz sem imela tudi par dni prej popadke, tudi že na 5 minut, pa so se ustavili, naslednji dan pa kar cel dan na 10 min, pa na 8, pa na 15, itd...in ker mi je čep že šel, in ker popadki niso nehali, so me poslali v porodno.

Otroček je bil sicer še visoko, so mi pa predrli mehur in v 4h urah sem že držala otroka v rokah.user posted image

Če ti otrdeva tudi trebuh, pa če se bolečina širi v trebuh iz križa, jaz mislim da je to to in da si pojdi posnet en ctg..

Vso srečo ti želim in lahek porod kot sem ga imela jaz!

(odgovor članu tinaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.3.2006 18:59:28   
Anonimen
Joooj, kolk ste ene smešne...user posted image user posted image Pa dej/te telefon od porodnišnice zavrtet pa vprašat tam kaj in kako. Itak bodo rekli, da se pridi pokazat. Če si pa že 2.ič noseča pa verjetno veš, da je treba v porodnišnico, ko so popadki redni na 10-20 minut vsaj eno uro. 

(odgovor članu soncicaT)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
21.3.2006 19:13:37   
tinaaa
Ja, še to je... rada bi rodila v Postojni, in se ne bi šla samo malo pokazat pa spet nazaj v LJ... če grem pa v Lj, me pa recimo lahko v postopek spravijo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.3.2006 19:26:41   
Anonimen
saj imaš pravico odločat, kje boš rodila. Če bodo v lj. rekli, da si zrela za rodit, greš še vedno lahko v postojno. To je tvoja pravica! Če pa bo porod tako hitro napredoval, da ne bi mogla priti do postojne, boš pa ravno v lj morala roditi. Žal.

(odgovor članu tinaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?