Rubin.
|
Popolnoma razumem. Midva z možem sva bila zeeelooo dolgo skupaj, preden nama je ratalo in nikoli nisem razumela teh butastih vprašanj. Sej pa ti že logika kaže če po ne vem 5-7 letih poroke ni nič, da je nakaj narobe pa še drezajo in drezajo. Jaz sem tudi prvo imela raznorazne izgovore, potem pa mi je bilo vsega dovolj, pa sem rekla, da je to osebna stvar, ki se tiče samo naju in nikogar drugega. Sej ne da bi me bilo sram, da ne moreva imeti otrok, ampak vam povem, da sprašujejo povečini taki, ki ti to privoščijo ali pa ti zavidajo, da imaš vse (službo, hišo in da se zelo razumeš z partnerjem - to so meni najbolj zavidali) in jim pač nisem privoščila tega užitka, da bi jim rekla, ja midva pa ne moreva imeti otrok. Tako, da jaz nikomur nisem razlagala kako in kaj. Tisti ta pravi prijatelji, pa itak vejo koliko je ura, ne da bi jim bilo potrebno razlagati in ne sprašujejo takšnih bedarij. Pa še to vam povem, ko sem končno rodila, teh radovednih gosk in gosakov ni bilo na spregled. No kaj pa rečete na to? Če to ni faušija, naj me koklja brcne. Jaz se sedaj sladko smejim, oni pa ....? A ja pa še to, mislim, da na tem forumu ne bi rabile biti anonimne, ker da par ne more imeti otrok ni nobena sramota, in tukaj smo vse v istem zosu, nobena vas ne bo vprašala, zakaj pa vi še nimate otrok. Vso srečo vsem, ki poskušate in UPANJE UMRE ZADNJE!!!!!
|