privat vrtec (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

livia -> privat vrtec (20.3.2006 20:35:33)

Za plačilo vrtca padem žal v najvišji razred. Slišala sem, da znajo bit privat vrtci oz. vrtci brez koncesije celo cenejši, saj vsi plačujejo enako.
Ali mi lahko kdo pove kje so taki vrtci v Ljubljani?

Naja31 -> RE: privat vrtec (20.3.2006 20:37:47)

Privat vrtec in vrtec brez koncesije pa ni isto. Če je brez koncesije, potem je to na črno, saj kolikor jaz vem ne moreš kar tako odpreti vrtca. Ti mora država dovoliti, da opravljaš to dejavnost, a ni tako?

A si mislila privat varstvo?

Edini privat ki ga jaz poznam je Waldorfski vrtec.

livia -> RE: privat vrtec (20.3.2006 20:42:17)

Ne, mislila sem pač na zasebne vrtce, ki imajo vsa dovoljenja za odprtje, pa ali je to s koncesijo ali brez.

Naja31 -> RE: privat vrtec (20.3.2006 20:45:25)

A si probala na spletni strani od ministrstva za šolstvo?
Vrtci so njihova domena.

Naja31 -> RE: privat vrtec (20.3.2006 20:46:54)

Evo, sem ti poiskala.
Tu imas sezname vseh vrtcev v Excel datotekah.

http://www.mss.gov.si/index.php?id=155

mojca345 -> RE: privat vrtec (22.8.2006 1:09:19)

vrtec pingvin je v ljubljani in potem vrtec montessori. ostalih pa v lj ni, da niso krščanski. v sloveniji je okoli 10 privat vrtec. potem je mali princ v domžalah, ki z mesecem januarjem2007 odpira nove prostore v kamniku in potem je še en privat v novem mestu, če se ne motim.

tako kot je rekla kolegica gori, je privat vrtec lahko v popolnoma zasebni lasti ali pa z koncesijo, v vsakem primeru pa ga mora država odobriti, ker so določeni normativi ( prostorski, zaposleni..itd ), ki jih mora izpolnjevati.

Taj -> RE: privat vrtec (30.8.2006 16:15:55)

Hoj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image],

mi se zanimamo za vrtec Pingvin. Če boš karkoli koristnega izvedela o njem ali katerem drugem privat vrtcu v Lj, bi bila zelo vesela, če mi to sporočiš ali pa objaviš na forumu. Se že nekaj časa trudim kaj izvohat, pa ne gre. Sicer je bil [sm=love.gif] že dogovorjen z ravnateljico, da nama malo predstavi program, a je tisti zmenek odpadel. Se bomo morali še malo potruditi....

Hvala že vnaprej in veliko sreče pri iskanju[sm=smiley20.gif].

Lp[sm=rozica.gif], T.  

Stran: [1]