|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   test
20.3.2006 19:01:01   
jasnika
Pozdravljene!
Že nekaj časa z veseljem spremljam forume, sedaj pa em se odločila, da vam napišem nekaj o sebi.
Zpartnerjem sma ta mesec delala nauser posted image , ovulacijo sem imela v začetku meseca oz, okrog 7-10.3, potem pa sem imela 16.3. malo rjavega izcedka in sem mislila da sem predčasno dobilauser posted image , izcedka je bilo zelo malo user posted image  pa ne, Danes mi prvi dan zamuja in mam bolečine v trebuhu, zvečer so se nekoliko umirile, križ me peče, delala sem danes test in je pokazal -.Kaj mi priporočate kdaj naj ponovim test, a mislite da je mogoče da sem noseča.

hvala za odgovore

Sestrica Maruša je dobila bratca Marcela
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: test
20.3.2006 19:10:07   
Sulfinija
Ponovi test čez tri dni ali pa jutri na odvzem krvi kar je še najbolje v tej situaciji kot si ti.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.3.2006 19:15:31   
Naja30
Jasnika, držim pesti, da si user posted image  in sporoči novico!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.3.2006 19:55:38   
Anonimen
hehe jasnika se ujemaš z mano po datumu vendar je razlika ta da jaz še nisem naredila testauser posted image , mam pa tudi take čudne špikanja pa sem pa tja kako bolečinico in malo napet trebuh.
Pomoje si naredila test prezgodaj, počakaj še par dni, jaz bomuser posted image  čeprav se tudi že komaj zadržujemuser posted image  hihi bo prej ali slejuser posted image  ali pauser posted image

Vse se dočakauser posted image

(odgovor članu jasnika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.3.2006 20:07:43   
KODA
Ponovi test in javi.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?