|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ZA NAS (289. nadaljevanje)
27.3.2006 9:31:20   
koala
Jutroooooo!!!!

Meni še vedno tista ura spanja manjka, ja Pika lep pozdrav in jaz se ti pridružim v štrajku. Pa ne preveč glancat user posted image user posted image user posted image user posted image

No user posted image se je poslovila končno, zdaj pa grem malo ven, ko je še sonček, vsaj malo še ga je, za popoldne pa itak poslabšanje napovedujejo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 51
27.3.2006 16:00:49   
Anitka
Hojla drage moje!

A ste kaj vesele današnjega toplega dne? Pri nas je kar 21 in komaj že čakam, da bo spet 30.

Kako sem? Moram priznati, da malo bolje in velika zahvala gre tudi vam drage moje. Kaj naj rečem- počasi spoznavam in si dopovedujem, da sem storila dovolj in še preveč za najin obstanek. Če mu ni pač... Bo prišel dan, ko bo spoznal, da pa mogoče ni storil čisto prav, ko se je tako odločil, ampak....

In punce zaslužim si en user posted image  ker mi je uspelo pogledati za drugim moškim, kar mi je dalo malo upanja, da bom mogoče pa tudi jaz v življenju še srečna. Punce moje rada vas imam.

Držite se in vsem želim čimprej user posted image user posted image user posted image , tiste ki pa ste user posted image user posted image  pa lepo nosečnost, mamicam pa veliko veselja z user posted image user posted image user posted image

Pa pa,

vaša že bolje razpoložena  user posted image Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 52
27.3.2006 16:59:38   
simi73
Ojla Punce!
No, da se po kar nekaj časa še jst mal pofočkam tle goruser posted image .
Anitkauser posted image user posted image user posted image , pa user posted image user posted image  ker vidim, da ti gre počasi na bolje. Kot si tudi sama ugotovila, če mu ni za pokrpat in na novo začet, bo treba iti brez njega naprej. Z glavo skozi zid namreč ne gre. Boš videla, da bo vsak dan lažje in bo manj bolelo...vsaka stvar pač rabi čas.
Lana, iskreno mi je žal za tvojegauser posted image . Upam, da si danes dobro opravila in da bosta kmalu dobila zeleno luč za nove bojeuser posted image user posted image .
Ema, Mojca, vampirka in številne ostale, ki čakate na transferje, pa na začetke postopka, nekatere pa že na rezultate...superuser posted image user posted image user posted image , vidite da se premika in še malo pa bomo vse vesele in debele srečkeuser posted image .
No, da vam še malo o sebi povem...za mano je prvi razgovor v MB, kjer sem dobila en šop napotnic za naprej...no dobra novica je to, da sem jih že danes kar polovico ponucalauser posted image ... šla sem namreč dat kri za hormonske preiskave, ker se je user posted image  prikazala po celih 40 dneh. Ker sem pa danes tud peti dan ciklusa, so mi naredili še kar prvi UZ, pa Reljič je rekel, da naj začnem s klomifenom, v petek pa ponovno na UZ, da vidijo, kako kaj rastejo moji jajčkiuser posted image . Aja, pozabila sem povedat pa bistveno - glede na to, da pri nama ne poznajo vzroka za dosedanji neuspeh (baje oba zdrava), so mi rekli, da naju bodo dal najprej na IUI, če ne bo uspešno pa še na IVF. Pa moj bo hkrati pri IUI dal še plavalčke za kontrolni spermiogram. Sicer ne vem, kdaj bojo delal IUI, sam glede na to, da moram že kar klomifen jest mislim, da bo že v tem ciklusu. Imate kaj izkušenj s tem?
Pa dovolj o meni. Vidim, da vas je tale pomlad čisto raznežila, pa sonček, ki nas danes tolk lepo greje...user posted image user posted image user posted image  Pa tale letni čas bo naš čas, da se nam izpolnijo naše največje želje.
No tolk za danes. Ker se je ravno moj user posted image  prikazal iz službe domov, ga bom še malo v naravo peljala, na zadnje današnje sončne žarke.
Imejte se lepo in mislim na vse vas!

Življenje ti včasih podari čudežen trenutek. Uživaj v njem!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 53
27.3.2006 18:36:24   
emaa
No lepo vsepovsod se dogaja. Anitka le tako naprej, simi super, da se premika.

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 54
27.3.2006 20:42:57   
Špelka
Joj, Anitka, super! user posted image user posted image user posted image  Vidiš, samo med nas, stare babe si morala nazaj prit, pa je vse v redu. Saj za dežjem vedno še jasneje in topleje posije sonce! user posted image  In pomlad je tu - maj se bliža - ravno prav za novo, frišno ljubezen! user posted image user posted image user posted image  Simi - a ti pa nucaš napotnice kukr žetone za biljard? user posted image user posted image user posted image  Kr tko naprej, pa boš kmali user posted image .!

Kako jaz? Zaposlujem se z vsem možnim da čim manj misim na prihajajoči dogodek - spontani IVF! Poleg tega sebi in mojemu cenjenemu jajčecu dopovedujem, da bo vse v redu. da bomo ujeli čas O za punkcijo, da bo poiskal pravo semenko in bo zrasel v dišečo, debelušno zdavo dete, ki bo ljublejno, zaželjeno in tkoooo težko pričakovano. user posted image  No, če mu pa ni všeč pridet na svet za Novo leto, pol bo pa junija, ampak enkrat bo! user posted image

Tudi vam, puncam, želim en topel, prijeten pomladni večer!

LP, Špelka

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 55
28.3.2006 7:25:50   
Sulfinija
Anitka super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da si pogledala za novim moškim.Želim ti veliko lepih,srečnih dni v njegovem objemu.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 56
28.3.2006 7:38:43   
Kalina
Dobro jutro bejbike user posted image

Sm psihic user posted image Nemore spat..danes mam pregled ob 10.30 v PO in sm vsa naspidirana in hepi k bom vidla svojo lepo pikico, da sm kr ob 6h vstala, sam k nimam nc za pocet in glej ga zlomka RR mi delauser posted image po dooolgem cajtuuser posted image
Ja mi pridno stopamo v 28t, smo bajsike, me prov zanima kolko sem se zredila do zdaj (pri nas doma je tehtnica prepovedanauser posted image ). Vceraj zvecer sem nekaj opazala kokr da bi mi noge otekale, upam da se mi je sam zdelo, bomo vidli kaj bo moj Merlic danes reku. Evo mala Kalina se je tudi zbudila, ze veselo brca in migauser posted image
Se pravi vas lepo pozdravlja. Joj punce jst sploh nemorem verjet v nedeljo bomo kar 7 mesecov noseci .user posted image Ful gre hitro, men kr nc ni jasn, v ponedeljek zacnem z materinsko solo, potem pa kar z nakupi, kajti nimam se cisto nic, sm vrazevernauser posted image

No tko lubike drage, bodte fajn, velik se smejte pa seveda seksejte, juhuhuuser posted image

Poljubcki od velike in male Kalineuser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 57
28.3.2006 9:19:06   
koala
Jutro!

Ja Anitka, kako sem pa tvojih novičk vesela. Res si zaslužiš en velkanski user posted image user posted image user posted image user posted image . Treba je naprej, pa čeprav zelo boli. Nekega dne se bo zbudil in ugotovil kakšno napako je naredil. Ja želim ti, da se tvoj srček čiprej ogreje in začne biti za nekoga, ki bo vreden tebe. Do tekrat pe en topel user posted image user posted image

Nisem vedela

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 58
28.3.2006 9:22:17   
koala
No ko so prsti hitrejši od možganov se napake dogajajo. Mislila sem do takrat pa en topeluser posted image user posted image .

Lana kako si, upam da je zdaj vse OK. user posted image user posted image user posted image zate.

Nisem vedela

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 59
28.3.2006 11:06:30   
lana38
Dober dan!
Naj vam javim, da sem OK. Že včeraj zvečer sem prišla iz bolnice, samo sem še danes nekam "meglena". Dobila sem 2 injekciji proti bolečinam in mislim, da je bilo kar nekaj močnega notri, ker sem čisto zanič, kot bi imela mačka. Je pa bilo zelo hitro končano. Ob 7.30 sem bila v operacijski, ob 8 pa že v sobi. Tudi drugače se bolje počutim  tako da mislim, da so me zdaj končno rešili vseh ostankov. Čakam Muser posted image  v sredini aprila, potem pa v boje za user posted image .

Anitka!
Vidiš, da je že bolje. Ti user posted image  držim pesti, da v tvoje življenje čim prej stopi človek, ki te bo vreden in bosta srečna, kot si tudi zaslužiš po vsem tem kar si prestala. Boš videla, da bo tudi tebi posijal sonček.

lana38

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 60
29.3.2006 14:33:31   
lana38
Dober dan!
Kje pa ste vse? Že dva dni ni nobene na spregled. A ste vse zunaj na lepem vremenu in sončku?

fras!
Jutri boš pa verjetno tudi ti že doma iz bolnice. Upam, da si v redu prestala histeroskopijo in boš čimprej srečka user posted image .
Lp

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 61
29.3.2006 17:54:18   
VITA74
Lana vidim da samevaš na RR in se ti na kratko pridružim user posted image , žal sončka danes nisem naužila, saj je bilo dopoldne še kr oblačno, sedaj sem pa na žalost službena in sonček opazujem skozi okno user posted image
Se tolažim da se mi kmalu obeta nekaj dni dopusta in upam da bomo lahko uživali na toplen sončku... res imam več energije in vse težave se mi zdijo tako bolj rešljive.
Moja prijateljica je po 6letih truda končno noseča po umetnem postopku (drugem), sicer je še zelo na začetku, zato smo še vsi bolj v strahu ampak vzbudilo pa je veliko upanje in iz srca jima privoščim srečo user posted image user posted image user posted image
Pri nas se še nič ne dogaja razen pogostih vnetij nožnice in posledično nam skoraj zmanjka dni v mesecu za user posted image  in seveda uspeha ni in ni.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Anitka sem vesela zate, da si lahko videla na svetu tudi sonce in seveda druge predstavnike moškega spola user posted image

Vsem ostalim punca pa veeeeliiiiikoooo sončka in veeeeeliiiiikeeeee bušije čimprej

Lp user posted image user posted image user posted image

srečna

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 62
30.3.2006 9:24:02   
lana38
Dober dan!
Ja vidim, da vas je vse premamil sonček. Le tu in tam, katera pokuka gor na RR. Še par dni pa bom tudi jaz melo skočila ven na par minut, kaj več pa verjetno ne, ker imam mirovanje. 14.4. pa imam kontrolo pri G in potem grem verjetno v službo po dolgem času. Spet bom, kot da bi z lune padla, ker sem zdaj čisto odklopljena.

Blaboma!
Kaj pa G pravi, da bi naj bil vzrok tem pogostim vnetjen nožnice? Jaz sploh ne vem, kako je če imaš vnetje nožnice, ker ga še nikoli nisem imela. Pa mislim, da poleg vseh težav, ki jih imam, je tudi bolje, da ne vem.

Javite se kaj, da vidimo, kako ste.
LPuser posted image

lana38

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 63
30.3.2006 9:39:25   
ZARA

JEEEEEEEEJ, kako vas je lepo brat, stare RR klepetulje user posted image
Sploh tebe anitka! Me veseli da se počasi vračaš nazaj, ostalim pa veliko sončka in ljubezni!! Aja, pa seksa.

lpk

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 64
30.3.2006 10:03:19   
Suana
dobro jutro!!!

pa sem spet z vami user posted image user posted image !!komaj sem čakala ,da pridem domov!!vse je zamano to me najbolj veseli  ,naredili so mi resekcijo septuma in odstranili polip ,in dr.Gavričeva je dejala da je sedaj videt vse v redu!!ja jaz res upam da bo lahko najina pikica sedaj kaj kmalu prišla k nama !user posted image user posted image !!

kako pa ste mi vse ostale ??

LANA ,sem vesela ,da je za tabo in da se boma lahko sedaj skupaj borile za pikico!!

BLABOMA,kako pa ti ,ti je ginekolog povedal zakaj vnetja ,upam da se vse pošlihta!!

ANITKA ,ko pa sem prebrala tvoje sporočilo pa sem bila zelo zelo vesela ,kajti zaslužiš si najboljše na tem svetu!!

KALINA .tebi pa še naprej želim da uživaš v nosečnosti in da ti hitro mine  ,ter da boš kmalu v naročju držala svojo dojenčico!

SIMI upam da ti prvi ivi prinese user posted image ,želim ti veliko sreče!!

punce moje ,če sem na katero pozabila mi oprostite ,mislim na vse in vsaki posebej pošiljam en šopekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

držite se!!

lp suzanauser posted image user posted image user posted image user posted image

upanje je življenju naklonjeno in vedno obeta, da bodo naše sanje postale resnične...

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 65
30.3.2006 11:06:28   
lana38
fras!
Super, da je šlo vse OK in da je zdaj v redu. Torej čakava user posted image M in potem bova veselo user posted image  in upale, da čim prej zagledava user posted image . Zdaj pa res že komaj čakam, da bo prišla user posted image , čeprav vem, da vsaj še 14 dni je ne bo, ampak želim da čim prej mine ta čas. Kako je to zanimivo, drugače je nočem user posted image , zdaj pa se je ne morem včakati. No, saj pride vse ob svojem času.
Lep pozdrav vsem RR-jevkam. Pa enega user posted image  za srečo, ki jo zelo potrebujemo.

lana38

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 66
30.3.2006 12:47:10   
hati
Dober dan.

Da se še jaz malce pofočkam tukaj. Vidim da ste res pridne in se javljate z novičkami. Jaz skozi okno gledam sonček, ki se mi smeji... uffff bi šla ven. Ampak kaj ko pridem domov je že skoraj noč. Bo boljše. user posted image  Pri meni nič novega. Čakam maj, da grem na laparo. Strah me ni, upam da ne bo bolelo. Pa da bodo videli, to kar na HSGju niso in me bodo poštimali. Pač tud jaz sem že pošteno nestrpna in bi rada user posted image  čimprej. Trenutno sem ravno v malce napetem obdobju ne pričakovanjauser posted image . Žal so vsi mesečni znaki tukaj in vem da ji ta mesec spet nisem ušla. Ampak upanje ostaja, dokler se spet ne ulije.  Veste kaj razmišljam... a se šele ko si v IVF postopku in imaš punkcijo, vidi če sploh imaš celico...a je možno, da imam folikel vedno prazen.... mah vse sort stvari se mi podi po glavi. No ja, ta mesec sem vsaj izvedela da bo ovulacija, ker sem mela ravno ginekologa. En folikel je pač bil...sam kaj pa če je bil prazen?user posted image  Ma sem že stokrat rekla, da bom nehala premlevat o teh stvareh... Joj, a je katera že odkrila kje imamo ženske skrit tisti off gumb.user posted image

Blaboma sem videla da imaš probleme z vnetjem nožnice....to je bil tudi moj problem in se je vlekel kot jara kača... Jaz sem iz garderobe črtala popolnoma vse seksi in lepe kavbojke...beri ozke... odvisnica od čokolade, ki je strup za gljivice...tudi to smo malce zmanjšali...pa veliko jogurta pojem LCA vsaj pol litre dnevno...pa pazim da ogromno pijem....pa spodnjice se preoblačim non stop...tudi v službi....tko da provaj odkrit kaj tebi paše, ker meni ginekolog ni znal pomagat...no s cenastenom se pleskam še kar.... aja pa dnevni mini vložki...črtaj jih....sicer pa vedno priuser posted image user posted image  pazi da je nožnica zelo vlažna, če ne gre drugače pa z lubrikantom.... upam, da sem ti kaj pomagala.

Lana vidim da si pozitivno nastrojena in se držiš.user posted image user posted image user posted image  zate.

Fras user posted image  user posted image  user posted image  Zdaj pa takoj zračunaj plodne dneve za par mesecev naprej in rezerviraj dopust. Ti rečem da prideš domov in zagledaš user posted image user posted image . Me bomo pa pesti držale.

Ema, Kristina, Mojca, Anitka,Simi, Kalina, Koala, Špelka, GoYa, Anadejka....in vsem ostalim pa en pozdravček z moje strani.user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 67
30.3.2006 17:28:53   
Anonimen
Punce, prinašam vam sporočilo od Astre oz. Bibe77, ki nikakor ne more odgovarjati na poste in pošiljati ZS. Takole sporoča:

Ne vem, zakaj, ampak ne morem odgovarjat na sporocila niti odpreti nove teme, niti pisati ZS. Napisi jim, da sva s pikico OK (jaz sem spet doma-bolniska), da jih redno berem, ampak sem v temi… Drzim pesti za vse na cakanju, vse v postopku, vse nosecke in ostale, ki sodelujejo na RR. Pa za Anitko tudi.

Jaz pa se pridružujem njenim željam in vam želim veliko user posted image .

(odgovor članu hati)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
30.3.2006 17:35:41   
lana38
No, super, da je Astra oz. biba77 in njena pikica OK. Čudno, da ne more odgovarjazi in vse to. To je tako, kot če ne bi bila prijavljena. Kaj pa če si je kaj izklopila pomotoma? Ko smo prešli na to novo RR, sem jaz imela takšne težave, kot da prvič sedim za računalnikom. Prej na stari RR sem bila LANA37, ampak kot ta se enostavno nisem mogla več prijaviti, tako da sem zato postala lana38.
Astra oz. biba77 eno user posted image  zte in za tvojega user posted image . Pa lepo se imejta.
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 69
30.3.2006 19:25:27   
VITA74
Ojla bejbe user posted image  lepo se je vrniti na RR in videti toliko novega napisanega user posted image user posted image

No danes sem bila pri ginekologu, saj mi je prejšnič vzela bris, zaradi izvidov in so mi našli neke patogene bakterije na brisu, tako da imam sedaj kuro z antibiotikom in nato ponovni bris in test, med tem časom pa brez user posted image .. (mal pavze ne bo škodilo user posted image  bo pa potem večje veselje user posted image user posted image user posted image ) seveda moram počakati na mojo Muser posted image , za vsak slučaj če se je v tem mesecu kaj prijelo, da ne bom prehitra.... Vesela sem da so končno odkrili vzrok mojim težavam... Hvala hati za nasvete, sem pa že večino tega poskusila pa se stanje ni izboljšalo..le zakaj a ne user posted image  upam da se stanje sedaj normalizira potem pa v nove boje user posted image user posted image user posted image  tebi pa želim da maj čimprej pride....
Fras vesela sem zate, da je minilo user posted image user posted image

Lana tebi pošiljam sonček in da bo 14.4. kmalu tu in veselo na delo, saj kakšen dan ali dva bo čudno potem se boš pa spet ujela a ne?

Pozdravčki bibi77 in pikici in seveda vsem sotrpinkam user posted image user posted image user posted image  ter velik user posted image  vsem

lp

srečna

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 70
30.3.2006 21:07:13   
koala
Čeer!
Ste bile zelopridne odkar nism kukala tu gor!
Pri meni ni nič novega Držim pa pesti, za vse na čakanju.

Nisem vedela

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 71
31.3.2006 9:38:20   
lana38
Dober dan!
Pri nas pa danes dežuje in je vse sivo, tako da sem kar malce zaspana.

Blaboma!user posted image
No, pa so končno malo napredovali pri tvojih težavah. Upam, da so res odkrili vzrok in bo potem vse OK.

Druge pa se lepo imejte in čimveč  user posted image , da boste čimprej srečke user posted image .

Biba77 ti pa lepo čuvaj in božaj svojega user posted image .
LPuser posted image

lana38

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 72
31.3.2006 12:21:50   
VITA74
ojla bejbe,
pri nas v LJ se jasni in srčno upam, da bo vikend malo bolj sončen user posted image user posted image user posted image  saj sem kar nekaj dni prosta in bom doma uživala z sončkom na sončku user posted image  

Upam da ko pridem nazaj (saj veste doma še vedno ni net-a) bom našla nov seznam srečnih nosečk...

Pozdravček in velik user posted image
lp user posted image

srečna

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 73
31.3.2006 12:41:43   
lana38
Blaboma!
Lepo se imej teh par dni, ko boš počivala.user posted image

lana38

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 74
31.3.2006 19:13:20   
pika74
Ojla bejbikeuser posted image

kako ste kaj? Danes je petek - dan za zadetek!

Pri meni se zadnje čase ful dogaja. Včeraj sem dobila novo službo user posted image user posted image user posted image .
Vendar imam še odpovedni rok... ma upam, da me kmalu spustijo iz tastare službeuser posted image .

Tolk na kratk... zdej pa šibam še ostalo mal prebrat...ciaouser posted image .

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.