simi73
|
Ojla Punce! No, da se po kar nekaj časa še jst mal pofočkam tle gor . Anitka , pa ker vidim, da ti gre počasi na bolje. Kot si tudi sama ugotovila, če mu ni za pokrpat in na novo začet, bo treba iti brez njega naprej. Z glavo skozi zid namreč ne gre. Boš videla, da bo vsak dan lažje in bo manj bolelo...vsaka stvar pač rabi čas. Lana, iskreno mi je žal za tvojega . Upam, da si danes dobro opravila in da bosta kmalu dobila zeleno luč za nove boje . Ema, Mojca, vampirka in številne ostale, ki čakate na transferje, pa na začetke postopka, nekatere pa že na rezultate...super , vidite da se premika in še malo pa bomo vse vesele in debele srečke . No, da vam še malo o sebi povem...za mano je prvi razgovor v MB, kjer sem dobila en šop napotnic za naprej...no dobra novica je to, da sem jih že danes kar polovico ponucala ... šla sem namreč dat kri za hormonske preiskave, ker se je prikazala po celih 40 dneh. Ker sem pa danes tud peti dan ciklusa, so mi naredili še kar prvi UZ, pa Reljič je rekel, da naj začnem s klomifenom, v petek pa ponovno na UZ, da vidijo, kako kaj rastejo moji jajčki . Aja, pozabila sem povedat pa bistveno - glede na to, da pri nama ne poznajo vzroka za dosedanji neuspeh (baje oba zdrava), so mi rekli, da naju bodo dal najprej na IUI, če ne bo uspešno pa še na IVF. Pa moj bo hkrati pri IUI dal še plavalčke za kontrolni spermiogram. Sicer ne vem, kdaj bojo delal IUI, sam glede na to, da moram že kar klomifen jest mislim, da bo že v tem ciklusu. Imate kaj izkušenj s tem? Pa dovolj o meni. Vidim, da vas je tale pomlad čisto raznežila, pa sonček, ki nas danes tolk lepo greje... Pa tale letni čas bo naš čas, da se nam izpolnijo naše največje želje. No tolk za danes. Ker se je ravno moj prikazal iz službe domov, ga bom še malo v naravo peljala, na zadnje današnje sončne žarke. Imejte se lepo in mislim na vse vas!