|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ZA NAS (289. nadaljevanje)
22.3.2006 19:10:36   
GoYa
Punce, da vas še jaz malo pozdravim.
Vidim, da je precej žalosti v tem nadaljevanju in vam želim poslati pozitivno energijo. Da bi vsem čimprej posijal sonček.
Lana38, tako mi je žal za vajino izgubo. Res hudo.
Pa Anitka...mogoče te pa čaka nova sreča. Vem, da si je ne želiš, želiš "staro", ampak nikoli ne veš, kaj nas čaka v življenju.
Koala, da se le čimprej najde en korenjak in daruje seme, ki bo vajino.
Pa vse ostale, Špelka, Ema, Blaboma, Tantra, fras, Mojca, hati in ostale...da bo user posted image  čimprej tu.
Tia ti pa lepo pobožaj user posted image  in uživajte. Sigruno je pravi cukrček.

Lp, GoYa

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 26
22.3.2006 22:37:58   
Suana
pozdravček!!!
ma komaj sedaj sem našla nekaj časa in se spravla za računalnik!!danes je bilo pri nam tako prijetno vreme ,da me je kar vleklo ven in vrača se mi energija ,ki je zaspala med zimo!!res sem vesela da je končno pomlad!!user posted image
ko sem začela brat ,za v nas,sem bila prijetno presenečena ,saj se naše stare punce vračajo  na RR!!Blaboma,goya,tantra,res sem vesela ,da ste se oglasile !!
veseli me ,da se vam odvija vse v pozitivno smer ,ter da se bomo spet skupaj borile za naše user posted image !!
kot sem že javile v nečakajoče ,dobila sem svojouser posted image in danes sem že klicala na oddelek ,kjer mi je prijazna sestra Irena,dala navodila za naprej ,glede moje histeroskopije!!danes sem že pojedla 1 tabletko femodena in jutri moram še enkrat poklicat ,če bom že na vrsti v tem ciklusu ali pa še bo treba počakat na drugega!!imam številko 25 in upam ,da se čimrej rešim tudi tega in ,da grem skupaj z vami spet v ponovni boj!!
naj bo to za danes vse ,držite se ,vedite ,da držim pesti za vse ,ki ste v postopkih ,,vse ki je ne čakate ,da je ne bi bili 9 mesecev ,skratka mislim na vas vse!!
ja sedaj pa se grem stiskat k svojemu dragemu ,jutri pa vam sporočim ,kdaj bom na vrsti za histeroskopijo!!
držite se !!user posted image user posted image

lp suzanauser posted image user posted image user posted image

upanje je življenju naklonjeno in vedno obeta, da bodo naše sanje postale resnične...

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 27
23.3.2006 7:36:53   
koala
Jutro punce!

Ni, ni sončka user posted image user posted image user posted image pa upam, da se kmalu vrne!

Moja user posted image me še vedno drži v primežu bolečin in slabosti, da se o tem, da z mene teče kot iz škafa sploh ne pogovarjam, a ji kontriram z termoforjem in tabletkami proti bolečinam, eh bo že.

Ja lana pri nas je velik problem z darovalci, čeprav je čakalna doba na seme krajša kot na jajčno celico, verjetno zaradi zapletenosti postopkov. Sicer pa sem debato o darovanju celic odprla na Težava z zanositvijo, če te zanima lahko pokukaš tja.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 28
23.3.2006 9:01:53   
lana38
Dober dan vsem!
koala, že včeraj sem prebrala temo o darovanju celic. Mi je bilo popoldan zelo dolgčas, ker je sin šel na plavanje, user posted image  pa ga je seveda peljal. Potem pa ga počaka, ker se mu ne splača voziti sem in tja. Čeprav je Ptuj malo mesto, včasih potrebuješ 20-30 min, da prideš iz ene strani mesta na drugo. Včeraj sem imela neko čudno psihično stanje, kar naprej so mi tekle solze. Še zvečer, ko sem šla spet sem se skoraj 2 uri premetavala in tuhtala vse mogoče. Kdaj bo to že enkrat minilo.

fras!
Videla sem, da moraš na histeroskopijo čakati v vrsti v MB. A moraš vsak mesec, ko pokličeš vzeti drugo številko, ali si naslednji mesec v prednosti, če si čakala že prejšnji mesec, pa nisi prišla na vrsto? malo zapleteno sem postavila to vprašanje, pa upam, da boš vseeno razumela, kaj me zanima. Jaz bi naj šla čez 3 mesece na histeroskopijo, pa še ne vem če to delajo pri nas v Ptuju. Če ne, potem verjetno moram iti v Mb, zato me zanima kako je s tem čakanjem. Ker sem stara že 38 let, ne bi rada predolgo čakala, ker čas samo leti in naenkrat bom 40, 45. Kar groza me je.

Lepo se imejte. Popoldam mogoče pokuka sonček.
user posted image

lana38

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 29
23.3.2006 11:14:25   
koala
Lana hudo mi je ko berem kako trpiš, a vedi, da bo z časom lažje, zdaj je še vse skupaj zelo zelo sveže.
Kar se pa histeroskopije v MB tiče, jaz sem imela srečo, da sem že isti mesec ko sem poklicala prišla na vrsto, tako da ti ne vem povedati, a pomoje imaš prednost, če že čakaš, logično bi že bilo.

Drži se lana user posted image user posted image zate.

Nisem vedela

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 30
23.3.2006 12:36:20   
Suana
evo mene!!
Lana jaz sedaj čamam že 2 mesec!!sreče pa je ta ,da sem ta mesec lahko začela že z femoden tabletami ,ki jih moraš jemat pred op,da sluznica ostane tanjša!!danes pa moram poklicat po 14.00 da vidim ,če sem že na seznamu  za operacijo ,ker če ne potem sledi še en mesec jemanja femoden tablet!!
jaz imam številko 25 in ta ti ostane do operacije,tako da to je tvoja številka in se ne spreminja ,doboš jo pa takrat ko javiš svojo prvo user posted image in jo imš do posega!!
upam da sem ti kaj pomagala ,če pa ne pa mi piši na privat ,pa ti bom še enkart razložila!!

kasneje se vam javim in vam sporočim ,če so me danes dali na seznam!!!

pridne bodite!!

papauser posted image

lp suzana

upanje je življenju naklonjeno in vedno obeta, da bodo naše sanje postale resnične...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 31
23.3.2006 14:56:09   
lana38
Lep dan!
Evo mene. Danes sem bila pri G. Je pa tako, da moram v ponedeljek zjutraj spet v bolnico, ker mi je na UZ našel, da še imam vedno košček posteljice notri. Tako da moram do ponedeljka še ležati, potem pa mi bo on to očistil. Še dobro, da ne rabim ponovno v Lj, ker tukaj bolnico gledam čez okno od doma, tako da je vsaj to lažje. Glede naslednje nosečnosti, pe je rekel, da naj maja kar začneva in če ne bo nobenega uspeha bi nekje jeseni šla na histeroskopijo, ki pa jo delajo tudi v Ptuju in bi mi jo on naredil. Tako da verjetno tukaj ni tako dolgih čakalnih vrst. Lepo se imejte.

lana38

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 32
23.3.2006 15:20:29   
Suana
tudi jaz se ponovno javljam!!

sem klicala na oddelek in v ponedeljek imam že sprejem v bolnico ,v torek pa imam že histeroskopijo!!sem srečna ker je sedaj to šlo tako hitro ,da se reši še tega in da lahko grem spet v nov boj za pikico!!sicer me je malo strah ,a za pikico vse......

lana ,mi je pa zelo hudo ,ker moraš nazaj ,resnično ne vem kaj naj ti napišem ,le to da mislim nate in upam da bo vse v redu!!

v redu pa je to da boš lahko šla kar na ptuju ,da se ti ne bo treb atako daleč vozit!!

no punce ,mislila bom na vas ,upam da ve na mene ,!!!če bo vse po sreči se vam v sredo že javim!!

papauser posted image user posted image user posted image

lp suzana

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 33
23.3.2006 16:55:44   
Anitka
Ojla punce moje! Kako ste kaj? Jaz sem žalostna poleg tega pa zelo jezna na to vreme. Včeraj je bil tako lep sonček, pa toplo je bilo danes pa..... Naj že pride enkrat poletje in vročina.
Sicer pa živim iz dneva v dan. So dnevi, ko mi za nekaj časa uspe pozabiti na bolečine, a žal so tudi dnevi, ko bi najraje cel dan ostala v postelji in samo user posted image user posted image
Lana jaz srčno upam, da bosta dobila še kakšnega otročka. Iz srca ti ga privoščim in ti želim, da vama uspe še pred dopolnitvijo 39. RD

Fras ti pa dobro opravi, nato pa en dva tri v nove boje.

Koala tudi tebi hvala, da se večkrat spomniš name. In želim vama, da vama dnevi do izpolnitve sanj hitro minejo.

GoYa kako si pa kaj ti? Ja jaz bi rada kar mojo "staro" srečo nazaj. Bomo videli in upali do konca.

Tia oglasi se kaj.

Punce lepo se imejte in se še kaj beremo.

vaša user posted image Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 34
23.3.2006 18:09:51   
lana38
fras!
Zelo me veseli, da prideš že zdaj na vrsto. Prej bo poseg, bliže si svojemu user posted image . Boš videla, da bo vse OK.

Anitka!
Tudi tebi se bo nasmehnila sreča in ti bo posijal sonček, slej ali prej. Držim pesti, da bo to čim prej.
Lp

lana38

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
23.3.2006 18:18:43   
emaa
Anitka upam, da se stvari uredijo. Fras lepo, da si že na vrsti. Lana upam, da ti ne bo treba še kaj veliko hodit okoli zdravnikov, da boš imela čas zase , da se v duši pozdravišuser posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 36
24.3.2006 10:23:39   
koala
Ej lana, ti pa res nimaš sreče, saj zdaj bo pa vse ok. Držim pesti, da boš naslednjič šla k ginekologo z bolj pozitivnim rezultatom, torej da ne bo treba na histeroskopijo.

Anitka, zlati mojuser posted image . Jaz vem, da bo zate posijal sonček sreče, upam pa da čim prej, kajti ti si to zaslužiš.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 37
24.3.2006 11:58:36   
lana38
Dober dan!
Kako lepo vreme je zunaj, jaz pa notri v postelji, pa kaj čem, moram poslušati G, da me kaj ne zgrabi zdaj čez vikend. Do ponedeljka bom že še zdržala, potem pa upam da se končno znebim teh ostankov posteljice in grem naprej...
LP

lana38

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 38
24.3.2006 13:41:53   
Anonimen
Zopet se nisem dolgo oglasila user posted image . Pa saj nimam nič novic, tako da ni bilo nič za pisat.
Prva runda Klomifena je za mano, pred 2 dnevoma sem vzela zadnjo tabletko, tako da bi zdajle morala bit akcijauser posted image , pa ne bo nič iz tega, ker je šel mož službeno v Nemčijo user posted image user posted image user posted image . Tako da sploh nč ne upam ta mesec.
Danes imam rojstni dan, trideset let user posted image -dan je prelep, sonček je zunaj....izkoristila bom popoldne za sprehod s Filipom.
Vsem želim čimprejšnje celjenje ran-takšno in drugačno...vsaka ima svojo zgodbo. Pa user posted image vsaki posebej.

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
24.3.2006 13:47:27   
VITA74
še pozdravček in sonček od mene user posted image

Fras vesela sem, da si tako hitro na vrsti user posted image  še malo pa novi boji za pikico a ne user posted image
Lana upam da tokrat uredijo tako kot treba in mesec maj je kot nalašč za user posted image  saj je mecec ljubezni user posted image

Anitka veliko mislim nate in držim pesti, da se sreča vrne v novi in bolj sijoči luči user posted image  Drži se in javi nam kako si, saj veš bila si in boš naš sonček user posted image

Za vse ostale pa kot vedno naj se vas oz nas user posted image M izogne za dalj časa....

Lp user posted image

srečna

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 40
24.3.2006 13:53:04   
koala
Krisitna vse naj boljše, da se uresničijo vse tvoje želje, pa še kakšno tortico popapaj tako najtaboljšo.user posted image user posted image user posted image user posted image za v vazouser posted image user posted image user posted image za dobro voljo pa user posted image user posted image za srečo

Nisem vedela

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 41
24.3.2006 16:36:07   
lana38
Kristina!
Vse najboljše ob tvojem jubileju-30 let. user posted image user posted image  Bosta pa drug mesec nadoknadila zamujeno, a ne. Saj pride vse ob svojem času, kot nam je usojeno.
LP

lana38

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 42
24.3.2006 17:51:53   
emaa
Vse najboljše Kristinauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 43
25.3.2006 15:49:31   
lana38
Dober dan!
A danes pa vse lepo uživate na sončku, zunaj, da nobene ni na spregled. Samo jaz gledam sončka skozi okno in kukam tule gor, če se katera oglasi. Danes sem imela kar pester dan. Sin praznuje 9. rojstni dan, sicer 3 tedne bolj pozno, ampak prej ni šlo zaradi mojih težav. Skoraj bi tudi sedaj padlo vse skupaj v vodo, ker moram spet v ponedeljek v bolnišnico, pa se je letos moj user posted image  malo bolj kot sicer angažiral okrog proslave in je lepo "mulčke" odpeljal na vikend in malo grilajo in norijo zunaj, tako da jaz lahko počivam. Zvečer sicer pridejo nazaj in bo kar živžav. 10 otrok na kupu to ni mačji kašelj. Lani so bili notri v stanovanju, ker je bila še bolj zima, ker smo lahko praznovali ob pravem času. Tale rojstnodnevna zabava me je kar zamotila. Sicer nisem kaj dosti delala, ampak planiranje, kaj kupiti, pa naročiti torto ipd. mi ke kar zapolnilo misli, tako da mi je bilo malo lažje kot druge dni. Jutri pa smo povabili še sorodnike, tako da bom spet z mislimi drugje. Bolj se kaj dogaja okrog mene, bolje mi je.
LP

lana38

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 44
25.3.2006 21:41:48   
Marina_
Zdaj vidim ,da so se naše "stare" punce vrnile,zato se "vrivam" v vašo temo ,da vas pozdravim!
Anitka-lepo je spet videti tvojo slikico na RR-ju(sem skozi mislila na tebeuser posted image )
koala-tudi tebe sem pogrešalauser posted image
kako pa kaj Tia-kako je mala pupa?
Vsem puncam pa želim ,da tudi za vas posije sonce na pravi del telesa!!!!!Za naju je posijalo in VEM da bo za vas tudi!
user posted image

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN

Karin

Marina

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 45
26.3.2006 12:09:13   
koala
Daaaaaaannnnnn!!

A ste že vse na kosilu? A vas kaj sprememba ure matra, meni je ful kriza, o so mi eno uro spanja ukradli, zlobeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Frizrka, lepo te je brat, sem že kukala po forumih pa te nisem odkrila, pa ne vem al te tvoja deklica zaposljuje al pa jaz ne gledam pravih forumov.

Lana si pa res zaposljena, pa čim manj stresa z sorodniki. user posted image zate, tvojemu sinu pa vse naj naj za nazaj.

Nisem vedela

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 46
26.3.2006 12:19:48   
Suana
dober dan !!!

evo mene še danes!!lepo da ste se nam ogasile punce,blaboma ,frizerka ......user posted image
frizerka  v mojem imenu da j svoji hčerkici Karin enega velikega lubčka!!

ja punce kaj vam naj rečem ,vem in vsaki posebej se zahvaljujem ,da mi držite pesti,kajti tako vem da nisem sama in da mislite name!!danes še zadnjič spim doma ,potem pa sledi bolnišniško poležavanje!!

Blaboma,veš da te bom poslušala in se vam kaj kmalu spet pridružila v velikem boju za pikico!!user posted image user posted image

Kristina ,želim ti vse najboljše za tvoj 30 rojstni dan ,naj se ti izpolni vse kar si želiš in naj bo tvoja pot ,vedno posuta z user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anitka ,tudi jaz mislim nate in tako kot sem ti že napisala upam da boš kaj kmalu spet skupaj z nami v bojih!!

lLana  tvojemu sineku vse najboljše za rojstni dan ,želim vam lepo zabavo!!user posted image user posted image user posted image

punce želim vam lepo nedeljo .naj vam sonček polepša dan ,me se pa spet tipkamo ,ko bom doma!!!

papa SUZANAuser posted image user posted image

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 47
26.3.2006 15:48:52   
lana38
Dober dan!
Naj vas malo pozdravim na to sivo nedeljo. Včeraj je bilo kar pestro. Ravno to mi je tudi manjkalo, da se malo iztrgam iz žalosti. Danes še pridejo sorodniki. Poten prespim doma. Jutri pa znova bolnišnica. Upam, da se zdaj znebim dokončno in da grem res že jutri domov, da ne bo spet kaj narobe. Potem pa čakam M in v boj za user posted image .
fras!
Ti se pa tudi drži jutri. Bova se potem v istem času borili za user posted image .
user posted image LP

lana38

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 48
26.3.2006 16:29:38   
pika74
O šjoreuser posted image ,

kwa dogaja?
A mate kej sončka al nč?
Jst že cel dan pospravljam in čakam, da se prkaže kakšen žarek. Sem speglala 3 žehte, pomila okna in zglancala vse, kar se je daluser posted image . Zdej mam pa zadost. Grem ven na en giro s kolesom, pa tud če začne dež dol padat. A niso neki sonce za dons napovedoval. Pa še ob eno uro smo ta vikenduser posted image .
Bo treba štrajkat!

Ajde, lepo se mejte, kjerkol že ste!

pa-pa
user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 49
27.3.2006 7:33:27   
anadejka
Hojla Bejbike,da se še jest kle mal javm.Sej nimam nč nouga za povedat,sam to da sm še živa user posted image .
Mi smo še vedno v fazi čakaaaaanja.Sm se dala mal na off.Nočem več razmišljat o dojenčkih.Trenutno.Bo k bo.

Vam pa želim da se Vam izpolni "tista" želja čimrej!!Mejte se!!! pa pa

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?