Suana
|
pozdravček!!! ma komaj sedaj sem našla nekaj časa in se spravla za računalnik!!danes je bilo pri nam tako prijetno vreme ,da me je kar vleklo ven in vrača se mi energija ,ki je zaspala med zimo!!res sem vesela da je končno pomlad!! ko sem začela brat ,za v nas,sem bila prijetno presenečena ,saj se naše stare punce vračajo na RR!!Blaboma,goya,tantra,res sem vesela ,da ste se oglasile !! veseli me ,da se vam odvija vse v pozitivno smer ,ter da se bomo spet skupaj borile za naše !! kot sem že javile v nečakajoče ,dobila sem svojo in danes sem že klicala na oddelek ,kjer mi je prijazna sestra Irena,dala navodila za naprej ,glede moje histeroskopije!!danes sem že pojedla 1 tabletko femodena in jutri moram še enkrat poklicat ,če bom že na vrsti v tem ciklusu ali pa še bo treba počakat na drugega!!imam številko 25 in upam ,da se čimrej rešim tudi tega in ,da grem skupaj z vami spet v ponovni boj!! naj bo to za danes vse ,držite se ,vedite ,da držim pesti za vse ,ki ste v postopkih ,,vse ki je ne čakate ,da je ne bi bili 9 mesecev ,skratka mislim na vas vse!! ja sedaj pa se grem stiskat k svojemu dragemu ,jutri pa vam sporočim ,kdaj bom na vrsti za histeroskopijo!! držite se !! lp suzana