Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ima katera izkušnjo.... 20.3.2006 10:52:26
|
|
|
|
LUNA06
|
Pozdravljena! Izkušnje sicer nimam, vendar ti predlagam, da si kupiš Clearblue in poskusiš ponovno!
|
|
|
|
RE: Ima katera izkušnjo.... 20.3.2006 15:21:24
|
|
|
|
t*e*j*k*a
|
poskusi še enkrat narediti test in boš videla na čemu si!!
|
|
|
|
RE: Ima katera izkušnjo.... 20.3.2006 15:53:41
|
|
|
|
lelaval
|
Poskusi še enkrat delat test. V lekarni stane Romed cca 500,00 SIT, pa ga hvalijo. Jaz pa sem si vedno kupila CB (in vedno je pokazal pozitivno - kot sem predvidevala.
|
|
RE: Ima katera izkušnjo.... 20.3.2006 17:07:45
|
|
|
|
Suana
|
jaz ti svetuje ,da poskusiš še enkrat narediti test !!najbolj sigurna pa boš ,če boš odšla na odvzem krvi !!!držim pesti ,da je bil test lažno negativen!!!ti pa glej da nam sporočiš ,kako ti je pokazal drugi test!! lp suzana
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?