ločeno spanje (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

Anonimen -> ločeno spanje (19.3.2006 18:24:24)

Dec ponavadi zvečer še kaj dela in nato zaspi v dnevni sobi, jaz pa v spalnici, da se vsaj pošteno spočijem. Zdaj mi pa gre to že pošteno na živce, saj nimava nobene spolnosti več in tudi drugače se mi zdi, da sva se kar oddaljila.

kaj zdaj?

Primoza -> RE: ločeno spanje (19.3.2006 18:45:03)

Odgovorili ste si že sami.

Naty*Taja -> RE: ločeno spanje (19.3.2006 19:14:55)

Pri nama je nekaj podobnega trenutno, sam s tem, da jaz zaspim v dnevni , ker se edino takrat in tam lahko naspim, ko dragi malega miri v spalnici. Okrog enih grem pa jaz naprej v spalnico in dežuram.Na žalost ne gre drugače. Mali se še kr dostkrat zbuja ponoči pa veliko pije in lula... Jaz pa noseča in z bolečim križem, tak da nama trenutno obema tak paše - sej bomo lahk še celo življenje seksal, a ne? Če imaš drugega dela dost, da sploh več najnujnejšega ne folgaš??

Anonimen -> RE: ločeno spanje (19.3.2006 19:25:27)

Ne dopusti,da spita ločeno.Ga pa pojdi zbudit in ga popokaj v spalnico.Verjetno je res tako zmatran in zaspi,zato pa ti naredi korak.

dulcinea -> RE: ločeno spanje (19.3.2006 20:44:52)

Se strinjam z Masolinko

Gina -> RE: ločeno spanje (19.3.2006 21:12:35)

Zmenita se, da ne spi več v dnevni. A se ne bi dalo ali kako, a si mu sploh povedala, kaj bi rada?

Pupica -> RE: ločeno spanje (19.3.2006 22:18:34)

Moj je tudi velikokra utrujen zaspal pred TV, ampak nikol nisem pustila da bi odspal do jutra. Sem ga zbudila in v spalnico[sm=sloncek.gif]Poizkusi tudi ti, in naj ti raje to postane rutina!

mala Tinka -> RE: ločeno spanje (19.3.2006 22:22:54)

Jaz sem nekega večera, ko je dragi še vedno veselo bulil v škatlo (TV), jaz pa samevala v spalnici, v roke vzela telefon in mu poslala SMS. Kaj sem napisala, ni toliko pomembno [sm=smiley35.gif], je pa v parih sekundah ugasnil TV in prilezel pod  odejo!
Zadnje časa se zgodba ponavlja. Očitno bom to foro morala spet uporabiti![sm=smiley36.gif]

tehnofil -> RE: ločeno spanje (20.3.2006 11:33:46)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
... nimava nobene spolnosti več ....

Mogoče pa zato tudi tam spi.

*Karmen* -> RE: ločeno spanje (20.3.2006 17:37:48)

Jejhata, jejhata, punca... Bo treba ukrepat, pa prav hitro!!! Ločeno spanje samo po sebi ni noben problem. Ampak vidva imata verjetno tudi kakšne druge stvari "nepošlihtane". Se bosta morala kar hitro pogovorit in se oba potrudit, da se stanje izboljša. Nič ni izgubljeno, le takoj začnita delati na kvaliteti vajinega odnosa.

Stran: [1]