Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ODLOČNE 77. dan - škrob 19.3.2006 9:08:47
|
|
|
|
Teni_
|
Sem te malo prehitela. Pa ni danes 76. dan?
|
|
|
|
RE: ODLOČNE 77. dan - škrob 19.3.2006 9:47:56
|
|
|
|
lelaval
|
Ups, pa res. Kaj češ, me že vleče proti koncu diete. Pa k sladici na 77. dan. Se opravičujem za nesporazum, danes je res 76. dan.
|
|
RE: ODLOČNE 77. dan - škrob 19.3.2006 12:44:58
|
|
|
|
Anonimen
|
No, še jaz. Vidim, da se čedalje manj javljamo... Tud jaz. Sam dejmo punce potrpet še teh 14 dni, no! Bomo potem tok bolj vesele! No, jaz samo sebe tolažim...
|
|
|
|
RE: ODLOČNE 77. dan - škrob 19.3.2006 13:32:26
|
|
|
|
al1*
|
Jaz pa upam, da današnji dan ne bo preveč grešen. Grem namreč ven s kolegicami in to po ene pol leta. V torek bom pa spet jamrala, zakaj ni šlo nič dol....
|
|
RE: ODLOČNE 77. dan - škrob 19.3.2006 19:38:53
|
|
|
|
Mel_A
|
Jaz bla pridna daes. Za kosilo je bla ajdova kaša z gobicami in je blo tko dobro, da za večerjo ni nič ostalo. Se mi pa ni dalo še enkrat kuhat in sem za večerjo jedla radič s fižolom. Jutri pa špageti in torticeeeeeeeeeeeeeeee!!!
|
|
RE: ODLOČNE 77. dan - škrob 19.3.2006 20:12:14
|
|
|
|
t_t_y
|
Hoj punce, ja jaz pa nisem bla pridna čez vikend, bom pa zato jutri bolj - imam kazenski sadni dan, torej bom mela sadna dneva. Sam tolk na hitro... pozdravček
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?