Sedeži za na kolo-praktičnost naklona? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


skuštrana -> Sedeži za na kolo-praktičnost naklona? (18.3.2006 15:24:16)

Danes smo si v Giga športu ogledali zbirko njihovih sedežev za na kolesa...Cene so od 10 pa do 20 jurjev..Zanima me, če je res full praktično in pomembno, da se sedež poleže? Kaj pa vem, po moje je to bolj stranskega pomena, ker si ne predstavljam da bi naša Liza spala dokler se vozimo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Sprašujem pa zato, ker je razlika v ceni kar 7 jurjev, in se mi zdi nesmiselno dat toliko več za nekaj, kar je čisto zaradi "šminke"...




viv_ -> RE: Sedeži za na kolo-praktičnost naklona? (18.3.2006 18:57:40)

Lari fari... Sedež se poleže minimalno. Imamo enega takega, ki se kao poleže, pa ni nič od tega.

Kar se pa spanja tiče - naša tamala je lani vedno zaspala, po 5 minutah na kolesu. Tako da smo ji pod čelado dajali rutico, da smo potem s trakovi od rutice glavo privezali zadaj na sedež, če ne ji je opletala, visela na vse strani in je bilo prav grozno videt. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




sezam -> RE: Sedeži za na kolo-praktičnost naklona? (18.3.2006 19:03:48)

Bom še jaz svoj "piskerček" pristavla, da ne bom odpirala nove teme.

Tudi jaz razmišljam o nakupu sedeža za kolo. Pa me zanima, kaj je dobro paziti pri nakupu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Kakšne imate ve izkušnje? Vsak nasvet je dobrodošel.

[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]





viv_ -> RE: Sedeži za na kolo-praktičnost naklona? (18.3.2006 19:17:42)

Mi smo sicer z našim zadovoljni - firme ne vem, bi morala pogledat, se pa namontira na ogrodje kolesa in ne zadaj na strešico oz. prtljažnik. Saj mislim, da so kar vsi kakovostni.




frutka_ -> RE: Sedeži za na kolo-praktičnost naklona? (18.3.2006 21:26:31)

Ja, naš je tudi zmeraj zaspal na kolesu. Voziti pa smo ga začeli pri 10-ih mesecih. Sicer pa sem jaz tudi to spraševala po forumu in so mi povedali podobno kot piše viv, da se poleže minimalno, skoraj nič!
Po moje je odvisno kam vse mislite hoditi na izlete.  Jaz uporabljam kolo za razdalje od doma do službe cca15min peš oz. s kolesom niti ne 10minut.
Na daljše ture hodiva z možekom sama, ker ne vem kako bi pot prenesel tamali, glede na teren.




Ropotuljica -> RE: Sedeži za na kolo-praktičnost naklona? (19.3.2006 21:32:35)

Lenka, tudi midva razmišljava,da bi kupila sedežza na kolo (da jo bom lahko vozila k varuški [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]). Malo se razglejta, potem pa pridem po informacije k vam. 




skuštrana -> RE: Sedeži za na kolo-praktičnost naklona? (21.3.2006 16:16:36)

Hvala za vaše odg...Bomo kar brez naklona kupil[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Ja, ja Ropotuljica, moraš najt prevoz, ker do varuške je pa tak daleč.......[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




Stran: [1]