Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koncno dobili vozciek za dva otrokaaaa... 18.3.2006 13:41:31
|
|
|
|
ZARA
|
Na kolk koles maš pol zdej pogon ??
|
|
RE: Koncno dobili vozciek za dva otrokaaaa... 18.3.2006 13:43:20
|
|
|
|
Seven*
|
Hahaha!! Zara, ti se kar norcuj.. :) Stirikolesni pogon ali MAMA GUUUURAAAJJJJJ!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Koncno dobili vozciek za dva otrokaaaa... 18.3.2006 13:45:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ampak 9 kil je pa res malo. Vem, ker sem jaz imela 3-kolesnika z 9 kilam in je bil res lahek. Super ste dobili tole. Slikaj in vas daj v album, da vidimo vozičkarje.
|
|
|
|
RE: Koncno dobili vozciek za dva otrokaaaa... 18.3.2006 13:47:37
|
|
|
|
Gina
|
O, super.
|
|
|
|
RE: Koncno dobili vozciek za dva otrokaaaa... 18.3.2006 13:48:45
|
|
|
|
Seven*
|
Splisni, ja, pa stal je 50 jurjev!!! Pa se nekaj je, poleg tega, da je lahek ima tud zelo dobro in trdno sedisce, ker drugace ga sploh nebi smela uporabljat zarad Eme in njenih tezav.. Tako da.. Evo vam slikice vozicka.. http://soncek.si/shop/page/detail/gitm/3562/ARIA_TWIN_CY53_GH49_Rubino/-/ Jeeeeeee!!!
|
|
RE: Koncno dobili vozciek za dva otrokaaaa... 18.3.2006 14:13:01
|
|
|
|
CIPRESA
|
Ampak Seven za tole moraš met pa že kar mišice, a?
|
|
RE: Koncno dobili vozciek za dva otrokaaaa... 18.3.2006 14:16:54
|
|
|
|
Seven*
|
Hmm. Hja. Ema ima cca 8 kg, Jakob pa 12 kg. Torej 20 kg gurat... Mi ne bo nic skodilo, ce malo shujsam!
|
|
RE: Koncno dobili vozciek za dva otrokaaaa... 18.3.2006 14:28:39
|
|
|
|
natasar
|
Tudi jaz sem gledala ta model, samo ne za dvojčke. Nisem se odločila za ta voziček,ker pri nogah ni trdne opore. Kako je potem s spanjem v takem vozičku?Saj smo potem kupili Pliko3 klasičen, a me zanima zgolj informativno.Pa lepe skupne sprehode vam želim!
|
|
|
|
RE: Koncno dobili vozciek za dva otrokaaaa... 18.3.2006 14:33:54
|
|
|
|
Seven*
|
Ja, to je res en minus pri tem vozicku, da del za noge ni nastavljiv, ampak ko imas dva otroka noter je moznost, da bo kateri od njiju spal bolj ali manj enaka nic. Vsaj pri nas bo tako.. Da bi pa oba spala... Hmm.. Je pa naslonjalo nastavljivo, se mi ne zdi taka kriza, ce potem nogice malo visijo, glavno da se naslonjalo poleze..
|
|
RE: Koncno dobili vozciek za dva otrokaaaa... 18.3.2006 14:38:52
|
|
|
|
Anonimen
|
no fajn. js sem zato kupila šeenga plikota p3 - enga smo že mel. in pa adapterje s katerimi lahko oba vozka skup spnem. sem že probala in je fajn. saj do mesta pa krajše proge bo fajn. všeč mi je pa to da mam lahko al vozek za dvojčke al pa 2 vozka posebej.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.